Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 13:41

“Ραπουνζέλ - Τα μαλλιά της κουβάρια” σήμερα στην Πύλο και αύριο στο πάρκο Βλαχέρνας

Το μιούζικαλ για μικρούς και μεγάλους “Ραπουνζέλ - Τα μαλλιά της κουβάρια” έρχεται από την Παιδική Σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου σήμερα στην Οικία Τσικλιτήρα στην Πύλο και αύριο Παρασκευή στο Πάρκο Βλαχέρνας στις 9 μ.μ.

Το τηλέφωνο για τις κρατήσεις είναι το 210 4830330 και το εισιτήριο κοστίζει στην προπώληση 8 ευρώ (βιβλιοπωλείο Νικολακόπουλου - 27230 22333).
Το θρυλικό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή σε μορφή μιούζικαλ έως τις 10 Σεπτέμβρη. Η σκηνοθεσία, η θεατρική μεταφορά και οι στίχοι των τραγουδιών είναι της γνωστής ηθοποιού και δημιουργού θεαμάτων για παιδιά Γιούλης Ηλιοπούλου. Ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί και χορευτές, καθώς και μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συντελεστών υπογράφουν τη νέα παράσταση της “Τέχνης Γένεσις”. Η νεαρή Ραπουνζέλ είναι φυλακισμένη επί χρόνια σ ένα πανύψηλο πύργο, αιχμάλωτη μιας μοχθηρής μάγισσας που εκμεταλλεύεται τα ατελείωτα χρυσά μαγικά μαλλιά της. Ο πιο περιζήτητος κλέφτης του βασιλείου βρίσκει μια νύχτα καταφύγιο στο μυστηριώδη πύργο και πιάνεται όμηρος από το κορίτσι. Η Ραπουνζέλ λαχταράει να ζήσει την πραγματική ζωή, ελεύθερη, έτσι κλείνει συμφωνία με το νεαρό κλέφτη και το αταίριαστο δίδυμο ξεκινάει την απόδρασή του, παρέα μ΄ ένα μονόκερο κι ένα μικρό χαμαιλέοντα. Και η μεγάλη περιπέτεια αρχίζει…
Οι συντελεστές είναι οι: μουσική επένδυση Κριστέλ Καπερώνη, στίχοι, κίνηση: Γιούλη Ηλιοπούλου, χορογραφίες: Φανή Πάρλη, σπαθογραφίες Δέσποινα Κασιώτη, σκηνικά κοστούμια Τζούλια Μάρκο, φωτισμοί & 3D Λάμπρος Σούνδιας. Παίζουν οι: Φανή Πάρλη, Δέσποινα Κασιώτη, Γιώργος Χουσάκος, Γιάννης Χριστοφάνης, Κασσάνδρα Μπαφαλούκου, Κώστας Ρωμαίος.
Το εισιτήριο κοστίζει στην πόρτα 10 ευρώ και το μειωμένο 7.