Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 18:58

Γιόρτασε ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Γιόρτασε ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας

Τον Αγιο Νικόλαο πολιούχο του χωριού τους και του ίδιου του συλλόγου γιόρτασε ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας την Κυριακή. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα «Δημοσθένη Κάκκαβα» του συνδέσμου στην Αθήνα όπου οι  Σιδηροκαστρίτες υποδέχτηκαν συμπατριώτες και φίλους.

Ο σύνδεσμος προσέφερε άρτους υπέρ υγείας των απανταχού της γης Σιδηροκαστριτών, καθώς και όλων των Μεσσηνίων. Μετά την αρτοκλασία, υπήρξε κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους, προσφορά του συνδέσμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση έγινε λόγος για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά, με τους εκπροσώπους των συλλόγων να εκφράζουν τη θέλησή τους να προχωρήσουν ενωμένοι στις προσπάθειες για την επίλυσή τους.  Ακολούθησε τραγούδι και χορός, με πρώτο τον πρόεδρο Καλλιτσάνων Δημήτριο Γεωργόπουλο, του οποίου η μεγάλη αγάπη για το γνήσιο δημοτικό τραγούδι είναι σε όλους γνωστή.

Η συγκέντρωση ήταν παντριφυλιακή και παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας Παναγιώτης Λούτος, οι αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας, Ευστάθιος Χαρτάλος αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φιλιατρινών «Η Εράνη» και Νικόλαος Καρυώτης από τον Σύλλογο Σελλαίων, ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος του Συλλόγου Καλονεριτών Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιτσάνων Δημήτριος Γεωργόπουλος μαζί με τον γραμματέα Νικόλαο Κολοσκόπη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πλατανιτών Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, ο επίτιμος υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας από το Αρτίκι Δημήτριος Μητρόπουλος κ.ά.


NEWSLETTER