Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 19:50

“Οδυσσεβάχ'' από την Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ

Γράφτηκε από την
“Οδυσσεβάχ'' από την Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ

 

Το σπουδαίο έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου ''Οδυσσεβάχ'' θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες από την Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ. Οι πρόβες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο, γίνονται με μεγάλη ένταση και κέφι για να είναι όλα έτοιμα την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στην πρεμιέρα στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Ολο το δυναμικό του ΜΕΘ δουλεύει για να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια παράσταση με ζωντάνια, χρώματα και τραγούδι, για ένα έργο που ενώνει πανέξυπνα τις ιστορίες του Οδυσσέα και του Σεβάχ του Θαλασσινού.

Το έργο είναι της Ξένιας Καλογεροπούλου και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Μια παράσταση αφιερωμένη στο ''Χαμόγελο του παιδιού'', όπου και θα διατεθεί μέρος των εσόδων. Οι παραστάσεις θα ανέβουν συγκεκριμένα: 8, 9, 10 και 15, 16, 17 Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτα;, την Παρασκευή και το Σάββατο στις 7 μ.μ. και την Κυριακή στις 12 μ. και στις 6 μ.μ. Για κρατήσεις: 6945-237722.

Παίζουν οι: Ηλίας Παναγιωτόπουλος, Νικήτας Δημόπουλος, Παναγιώτης Σπυρακόπουλος, Αργύρης Καραγιάννης, Γιάννης Αριστείδου, Δημήτρης Βασιλειάδης, Αργύρης Καραγιάννης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ειρήνη – Μαρία Τσέλλου, Κώστας Αλεξίου, Γεράσιμος Δημόπουλος, Γιώργος Σπυρακόπουλος, Ιωάννα Μαλούση, Δήμητρα Νίκα, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ελένη Γιαννακοπούλου, Κατερίνα Κατσαμπάνη, Νικολέττα Λυμπεροπούλου, Σταύρια Φερέτου, Ειρήνη - Μαρία Τσέλλου, Ζέτα Ανδρικάκη, Περσεφόνη Μουτσίου, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Περσεφόνη Μουτσίου, Ζέτα Ανδρικάκη, Γεράσιμος Δημόπουλος, Νικολέττα Λυμπεροπούλου. Οι συντελεστές είναι οι: σκηνοθεσία, σκηνογραφία Περικλής Αλμπάνης, βοηθός σκηνοθέτη Ολυμπία Βενιζελέα, μουσική Λεωνίδας Βέλλης, αφίσα Ηλίας Παναγιωτόπουλος, βεστιάριο Μαρία Λυκούση, φροντιστήριο Λούλα Αναγνωστοπούλου, Χρυσούλα Σιψά, χορογραφίες Σβετλάνα Ομπρατσόβα, κατασκευή σκηνικών Γιώργος Αγγελόπουλος, φωτισμοί, ηχητικά Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νικολόπουλος, γραμματειακή υποστήριξη Μύλη Παπαβασιλείου, υπεύθυνη διαδικτύου Αγγελική Πασσαρά, ομάδα διαδικτύου: Βανέσσα Αδαμοπούλου, Λούλα Αναγνωστοπούλου, Βίκυ Βορίλα, Ελένη Γιαννακοπούλου, Χρυσούλα Σιψά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NEWSLETTER