Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 20:25

Οι Μπλε στην Καλαμάτα!

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Οι Μπλε στην Καλαμάτα!

Στην Καλαμάτα και το Yiamas Gastro Bar έρχονται οι Μπλε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου (10 μ.μ.).

Το συγκρότημα των Μπλε δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με την φωνή και ερμηνεία της σε κάθε συναυλία!

Η πορεία των Μπλέ συνεχίζει ακάθεκτη και εκρηκτική! Επτά albums και ένα διπλό best off έχουν καθιερώσει τους Μπλε ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

To 2014 παρουσιάζουν για πρώτη φορά την unplugged εκδοχή των τραγουδιών “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”.. και πολλών άλλων που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα απο το μουσικόφιλο κοινό.

Η Τζώρτζια θα ερμηνεύσει με διαφορετικό τρόπο τις γνωστές επιτυχίες των Μπλε μαζί με τον Γιώργο Παπαποστόλου συνθέτη και ιδρυτή του συγκροτήματος στο σαξόφωνο,και τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα, σε μια ιδιαίτερη unplugged συναυλία.

ΜΠΛΕ: Γιώργος Παπαποστόλου – Μουσική / Γιώργος Παρώδης – Στίχοι / Τζώρτζια Κεφαλά – Φωνή. Μαζί τους στη σκηνή ο μουσικός : Πάνος Παπάζογλου - Κιθάρα

(Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2721022434).

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER