Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 08:14

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

 

 

Ξεκίνησε χθες η προπώληση εισιτηρίων για το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Η προπώληση online γίνεται από το λινκ: https://tickets.public.gr/event/kalamata-dance-festival-2019/?lang=el, ενώ μπορεί κανείς να απευθυνθεί και στα καταστήματα “Public”.

Με διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο Akram Khan και ο Béla Tarr, που σπάνια έρχεται στην Ελλάδα, σημαντικούς Eλληνες ερμηνευτές, πολλά διαφορετικά είδη σύγχρονου χορού και πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η κορυφαία συνάντηση δημιουργών του σύγχρονου χορού στη χώρα, θα γίνει φέτος από τις 19 έως τις 28 Ιουλίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μέγαρο – Κεντρική Σκηνή: γενική είσοδος: 15 ευρώ, εκτός από: την παράσταση του εργαστηρίου για παιδιά Καλειδοσκόπιο την Τετάρτη 17 Ιουλίου: 5 ευρώ (γενική είσοδος), την παράσταση Mnémosyne του Josef Nadj το Σάββατο 20 Ιουλίου, την Κυριακή 21 Ιουλίου και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στα παρασκήνια της Κεντρικής Σκηνής: 10 ευρώ (γενική είσοδος), την παράσταση Optraken της ομάδας Le Galactik Ensemble την Τρίτη 23 Ιουλίου και την Τετάρτη 24 Ιουλίου: 10 ευρώ (γενική είσοδος). Το φοιτητικό / μειωμένο εισιτήριο είναι 12 ευρώ για όλες τις παραστάσεις

Η έκδοση μειωμένων εισιτηρίων καθώς και η είσοδος με αυτά στο θέατρο γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης ειδικής κάρτας (φοιτητική κάρτα, κάρτα πολιτισμού, κάρτα ανεργίας, κάρτα Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, κάρτα Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού, κάρτα ΑμεΑ).

- Στούντιο: γενική είσοδος: 12 ευρώ, εκτός από: τις προβολές ταινιών του Béla Tarr την Πέμπτη 25 Ιουλίου και την Παρασκευή 26 Ιουλίου: 5 ευρώ (γενική είσοδος). Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις στην Κεντρική Πλατεία και στις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Γενική είσοδος για τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια του Φεστιβάλ: 10 ευρώ. Σεμινάρια: κόστος συμμετοχής σε 4 σεμινάρια και 1 διάλεξη: 400 ευρώ, εγγραφές και πληροφορίες: Ιωάννα Αποστόλου, 6972-558593, workshops@kalamatadancefestival.gr. Η εγγραφή ολοκληρώνεται μόνο με την καταβολή του ποσού συμμετοχής. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων. Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια έχουν ειδική έκπτωση για όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ.

Η έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουλίου και θα γίνεται 10 - 1 & 6.30 – 9, καθημερινά εκτός απογεύματος Σαββάτου και Κυριακής στην οδό Αριστομένους 33. Για πληροφορίες για εισιτήρια και αγορά μέσω πιστωτικών καρτών (Visa & Mastercard): 27211 81030, 83086.

(Φωτογραφία: Jean-Louis Fernandez)


NEWSLETTER