Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 15:15

Φωτογραφί-ζουμε» την Καλαμάτα μας

 

 

Φωτογραφικό κάλεσμα έχει απευθύνει μέσω διαδικτύου η Κοινότητα Καλαμάτας, με τίτλο “«Φωτογραφί-ζουμε» την Καλαμάτα μας”.

Μέσα από αυτό, καλούνται όσοι το επιθυμούν να στείλουν φωτογραφίες που θα αποτυπώνουν την Καλαμάτα. Εν συνεχεία, αυτές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα γίνουν μεγάλα κάδρα που θα κοσμήσουν το νέο χώρο που ετοιμάζει η Κοινότητα.

Οπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση: “Καλούμε φωτογράφους μικρούς και μεγάλους,ερασιτέχνες και επαγγελματίες να μας στείλουν σε μεγάλη ανάλυση φωτογραφίες (με το λογότυπο τους ή όχι) προκειμένου να μπουν στο νέο χώρο της Κοινότητας που ετοιμάζουμε. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των φωτογραφιών αλλά μόνος περιορισμός είναι να αφορούν τη σύγχρονη Καλαμάτα. Δεν έχουμε τυπικούς κανόνες γιατί δεν είναι διαγωνισμός.

Είναι μόνο η αγάπη μας για την πόλη μας σε ένα «κλικ». Οι φωτογραφίες θα συγκεντρωθούν και θα αναρτηθούν στη σελίδα της Κοινότητας Καλαμάτας σττο facebook. Αυτές που θα πάρουν τα περισσότερα likes θα γίνουν μεγάλα κάδρα αλλά και... η έμπνευση μας για την αποστολή μας, να κάνουμε την Καλαμάτα ακόμα καλύτερη”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το υλικό τους  μέχρι την Παρασκευή στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις koinotita.kalamatas@kalamata.gr και pil.messinia@gmail.com.