Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:52

“Deja Vu 6”: Σήμερα το Φεστιβάλ τραγουδιού και μίμησης στην Καλαμάτα (βίντεο)

 

Φεστιβάλ τραγουδιού και μίμησης με τίτλο “Deja Vu 6” θα διοργανωθεί σήμερα στις 9 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας «Θόδωρος Αγγελόπουλος».

Η εκδήλωση, η οποία θα γίνει για 6η χρονιά, στο πλαίσιο του Καλαματιανού Καρναβαλιού θα έχει ελεύθερη είσοδο. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα ακούσει όλους τους υποψήφιους και θα επιλέξει κατά την κρίση της, τις καλύτερες συμμετοχές και θα απονείμει τα βραβεία “Déjà Vu”, “Σκηνικής παρουσίας” και “Καλύτερης ερμηνείας”. Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες από την εθελοντική ομάδα του φεστιβάλ, η Σταυρούλα Χανδρινού ανέφερε πως το φεστιβάλ είναι ένας διαγωνισμός όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να μιμηθούν γνωστά πρόσωπα -κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο- και να είναι όσο πιο κοντά μπορούν στο πρόσωπο σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση, τη φωνή ή κάποια ιδιαίτερα στοιχεία που μπορεί να έχει. “Είμαι πολύ χαρούμενη που για 6η χρονιά μια ομάδα η οποία συνεχώς μεγαλώνει, στηρίζει μια εκδήλωση που κατά κύριο λόγο εκτός από τη διασκέδαση, έχει ως στόχο να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς” τόνισε η κ. Χανδρινού.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΥΠΟΜΟΝΗ”

Η Φλώρα Σωτήρχου επισήμανε πως η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας "Υπομονή". Οπως είπε, στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου θα βρίσκονται μέλη του συλλόγου που θα ενημερώνουν τους θεατές για τη δράση του. “Από το περίσσευμα μας, μπορούμε όλοι να τον ενισχύσουμε. Ακόμα και ένα ευρώ είναι πολύ σημαντικό για τη στήριξη του αγώνα τους. Μετά τον διαγωνισμό τα παιδιά του συλλόγου θα προσφέρουν τα βραβεία στους νικητές, τα οποία θα είναι φτιαγμένα από τα χέρια τους” υπογράμμισε η κ. Σωτήρχου. Από την πλευρά της η Τάνια Τσαούση, η οποία θα παρουσιάσει το φεστιβάλ, δήλωσε πως φέτος θα συμμετάσχει παράλληλα σε αυτό. “Οι συμμετοχές είναι όλες εξαιρετικές, όπως και τα τραγούδια τα οποία θα προκαλέσουν διάθεση και κέφι, συνάδοντας απόλυτα με το πνεύμα του Καρναβαλιού” συμπλήρωσε.

ΜΕ 17 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Τέλος, ο Σωτήρης Κριτσωτάκης πρόσθεσε πως οι συμμετοχές φέτος είναι 17, τονίζοντας πως ήταν περισσότερες αλλά ορισμένες κόπηκαν λόγω αυστηρών κριτηρίων για την καλύτερη διεξαγωγή του φεστιβάλ. “Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τον Παντελή Δρούγα, τον Γιάννη Μαλαπέτσα, τον Κυριάκο Γελάση, τον Δημήτρη Γκολώνη και τον Κωνσταντίνο Μουτσούλα” κατέληξε.