Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 11:00

Έως σήμερα οι δηλώσεις για παρακολούθηση παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Έως σήμερα οι δηλώσεις για παρακολούθηση παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Μέχρι και σήμερα μπορεί κανείς να δηλώσει ενδιαφέρον για να παρακολουθήσει την δράση «Αποσπάσματα ενός δείπνου: επιστολές από μακριά», τη συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, του Θιάσου “Ωκύπους” και της “Ομάδας7” (υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου).

Η δήλωση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://forms.gle/mfdAj4aDvXJLmvhKA και η φόρμα θα παραμείνει διαθέσιμη για συμπληρωματικές εγγραφές, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις - δράσεις του Εργαστηρίου Συγκριτικής Γραμματολογίας και Θεωρίας της Λογοτεχνιας από το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

Oλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν διαδικτυακά, με ώρα έναρξης τις 7 μ.μ..

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα έχει ως εξής: - Τετάρτη 17 Μαρτίου: «Aπό τον Τάραντα στην Καλαμάτα: Το ξεκίνημα του ταξιδιού». - Τετάρτη 31 Μαρτίου: «Μια ιστορία από τη Χιλή: Η πατατοφάγος Aurora». - Τετάρτη 14 Απριλίου: «Μυστικά και μεταμφιέσεις του παστού μπακαλιάρου». - Τετάρτη 12 Μαΐου:

«Ημερολόγιον περιοδείας εν Ρωσσία: Ο Σταφιδαπόστολος». - Τετάρτη 26 Μαΐου: «Μια απρόσμενη συνάντηση: Επιστροφή στην Καλαμάτα». Οι συντελεστές είναι οι: Γεωργία Κουτσούκου σεφ, Mariana Kutulas Vrsalovic δημιουργός θεάτρου, Ιλιάνα Παζαρζή ηθοποιός, Σταμάτης Πολενάκης συγγραφέας, Μαργαρίτα Σταυράκηεικαστικός, Αθηνά Στουρνά σκηνογράφος - θεατρολόγος, Αννα Τσίχλη - Boissonnas δραματολόγος - σκηνοθέτις και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες.