Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 07:45

Νέα προβολή της Μεσσηνίας στη Σκανδιναβία: Πρεμιέρα την Κυριακή για τους "Πρωταθλητές των πρωταθλητών"

Πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση της Σουηδίας (STV) κάνει την Κυριακή το τηλεπαιχνίδι - ριάλιτι σόου "Mästarnas mästare 2013" ("Ο πρωταθλητής των πρωταθλητών"), τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.



Διαγωνιζόμενοι είναι 12 βετεράνοι Σουηδοί πρωταθλητές και ολυμπιονίκες. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα των τελευταίων χρόνων στη Σκανδιναβία. Αρκεί να αναφερθεί ενδεικτικά ότι καθένα από τα 10 συνολικά επεισόδια που θα προβάλλονται από την Κυριακή και για μία φορά την εβδομάδα, αναμένεται να έχουν μέσο όρο τηλεθέασης στη Σκανδιναβία πάνω από 2,5 εκατ. τηλεθεατές.
Σε μία περίοδο που η Πελοπόννησος και ιδιαίτερα η Μεσσηνία γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί στη σκανδιναβική αγορά, η προβολή που θα υπάρξει μέσα από τις συχνότητες της σουηδικής τηλεόρασης θα είναι πολύ σημαντική. Οι 12 Σουηδοί πρωταθλητές θα επιδίδονται σε διάφορες δοκιμασίες και αγωνίσματα (διαφορετικά από αυτά που έχουν διακριθεί), δείχνοντας έτσι τις δυνατότητες αλλά και τις αντοχές τους.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της Μεσσηνίας, όπως σε Καλαμάτα, Βέργα, Στούπα, Μπούκα, Ανάληψη, Πύλο κ.α.   

Δ.Πλ.