Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 18:46

Γιορτή γυμναστικής και χορού στην Καλαμάτα για καλό σκοπό

 

Μια γιορτή γυμναστικής και χορού για καλό σκοπό, το “Kalamata Fitness Weekend” θα γίνει το διήμερο 30 Απριλίου – 1 Μαΐου με σύνθημα “Γυμναζόμαστε όλοι χορεύοντας για καλό σκοπό”. Πρόκειται για μια νέα πρόκληση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμάτας “Dance Challenge”, που υποδέχεται αθλητικό κοινό από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με στόχο τη συνένωση της κοινότητας, τη χαρά της συμμετοχής και την ομαδική εμπειρία μέσα από μια γιορτή γυμναστικής και χορού με φιλανθρωπικό σκοπό.

Το “Kalamata Fitness Weekend” στο πλαίσιο του θεματικού – αθλητικού τουρισμού, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από Πύργο, Πάτρα, Κόρινθο, Σπάρτη, Αθήνα, Κρήτη, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, η δράση θα στηρίξει την “Κιβωτό του κόσμου” Καλαμάτας "Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας".

Οι προγραμματισμένες δράσεις είναι οι εξής: Γυμναστικοχορευτικός μαραθώνιος για όλους το Σάββατο 30 Απριλίου στην ‘Τέντα’ 6 - 9 μ.μ. από instructors και έναρξη με ομαδικά χορευτικογυμναστικά προγράμματα. Γυμναστικοακροβατικός αγώνας εναέριων τεχνών την Κυριακή 1 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Δημοτικού Σταδίου Παραλίας 10 π.μ. – 5 μ.μ. Fitness & Dance Pool Party για όλους μετά τις 12.30 μ. στην ‘Ακτή’ στην παραλία της Σάντοβας με ελεύθερη είσοδο.

Για τη συμμετοχή θα υπάρχει ένα συμβολικό εισιτήριο στο viva.gr, αλλά και στην είσοδο στα γήπεδα διεξαγωγής.

Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επιπλέον στα δύο γήπεδα, θα υπάρχει ειδικός χώρος συγκέντρωσης αγαθών για τα παιδιά της “Κιβωτού”. Θα κληρωθούν επιπλέον δώρα από τους χορηγούς. Για περισσότερες πληροφορίες: www.kalamatadancecup.com, 6971-997079. Επιχειρήσεις του κλάδου που θα ήθελαν να συνδράμουν με προϊόντα ή υπηρεσίες ως χορηγοί, μπορούν να επικοινωνήσουν στο kalamatafitnessweekend@gmail.com.