Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 07:51

Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά το Καλαματιανό Καρναβάλι - Συνεχίζονται οι συμμετοχές

Συνεχίζονται οι συμμετοχές για το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι, το οποίο συνοδεύεται με τον τίτλο “Special Edition”.

Ηδη, στη σελίδα του θεσμού στο facebook έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα group με αναλυτικές πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται, με τις θεματικές να ποικίλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε”, για φέτος έχει προγραμματιστεί μια παρέλαση, η οποία θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή μεγάλων και μικρών καρναβαλιστών, οι οποίοι θα μπορούν να φορέσουν κάποια στολή από τις παλιότερες παρελάσεις, ή να αγοράσουν κάποια νέα, από τα καινούργια group. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τελετή έναρξης έχει οριστεί για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου με event που θα ανακοινωθεί εντός του επόμενου διαστήματος, ενώ αντίστοιχη εκδήλωση με πιθανή συναυλία θα περιλαμβάνει και η τελετή λήξης, μετά το πέρας της παρέλασης. Σε ό,τι έχει να κάνει με το καρναβαλικό διάκοσμο, αναμένεται να τοποθετηθεί από τις αρχές του επόμενου μήνα σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ θα περιλαμβάνει και νέες κατασκευές, προερχόμενες από το καρναβαλικό εργαστήριο.

«Φοράμε όποια στολή αγαπήσαμε περισσότερο, δημιουργούμε νέα στολή αν θέλουμε, συμμετέχουμε σε όποιο γκρουπ θέλουμε, συμμετέχουμε με την παρέα μας, με τους συνεργάτες μας, με την οικογένεια μας. Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε, να διασκεδάσουμε ξανά, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα ντόπιοι και επισκέπτες. Ήρθε η ώρα για το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Εδώ γιορτάζουν όλοι… μικροί και μεγάλοι» τονίζεται στο facebook.

Για συμμετοχές καλέστε στο 2721360619, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ..