Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 16:38

Ηρθαν οι "Οne direction" η "Οικογένεια Μίλερ"!

 

Δύο πολυαναμενόμενες ταινίες παίζονται από σήμερα στο Cine Center Καλαμάτας. Η ταινία - αφιέρωμα στους λατρεμένους της νεολαίας "Οne direction" και η ξεκαρδιστική "Οικογένεια Μίλερ". Οι μικροί σινεφίλ θα μείνουν ικανοποιημένοι πλήρως με τα "Στρουμφάκια 2".

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών ως τις 18 Σεπτεμβρίου: ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 2 3D (THE SMURFS 2 3D) Υπόθεση: Ο κακός μάγος Δρακουμέλ φτιάχνει τα Naughties, μια κακότροπη και σκανταλιάρικη εκδοχή των Στρουμφ, με σκοπό να κάνει επιτέλους δική του τη μαγική και πανίσχυρη πεμπτουσία τους. πολύ σύντομα, όμως, θα ανακαλύψει ότι μόνο ένα πραγματικό μπλε Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που του λείπει: ένα μυστικό ξόρκι που κατέχει η Στρουμφίτα και που μόνο αυτό μπορεί να μετατρέψει τα Naughties σε πραγματικά Στρουμφ. Ετσι ο δαιμόνιος μάγος την απαγάγει και την κρατάει αιχμάλωτη στο Παρίσι. Ο Παπαστρούμφ και η παρέα του ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου, αλλά και με τον Βικ, τον αποξενωμένο πατριό του Πάτρικ, προκειμένου να σώσουν την πολυαγαπημένη τους Στρουμφίτα. Κι όλα αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα, πριν ο Δρακουμέλ μάθει το μυστικό που θα του επιτρέψει να κατακτήσει τον κόσμο. Είδος: οικογενειακή κωμωδία, Διάρκεια: 105’. Σκηνοθεσία: Ράγια Γκόσνελ. Χαρίζουν τις φωνές τους: Κώστας Δαρλάσης, Σίσσυ Χρηστίδου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Φοίβος Ριμένας, Αντίνοος Αλμπάνης, Φώτης Πετρίδης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βασίλης Μηλιός, Άγγελος Λιάγκος, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Δαμούλης, Δημήτρης Παπαδάτος, Δημήτρης Μαριζάς, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης, Αρσένιος Χαλκιόπουλος, Ινώ Στεφανή, Αντώνης Πάλλης, Χάρης Γρηγορόπουλος. 3D Μεταγλωττισμένο Trailer. Προβολές: Από Πέμπτη έως Τετάρτη: 7 μ.μ.

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ONE DIRECTION: THIS IS US 3D Υπόθεση: Το "One Direction" πραγματεύεται τη συναρπαστική ιστορία ενός παγκόσμιου μουσικού φαινομένου. Εμπλουτισμένη με υλικό από live συναυλίες, αυτή η ταινία μας διηγείται τις ιστορίες των Niall, Zayn, Liam, Harry και Louis. Θα παρακολουθήσουμε πως τα κατάφεραν και έκαναν το γιγαντιαίο άλμα προς τη δόξα και την κορυφή. Ξεκίνησαν από το X-Factor, κατέκτησαν τον κόσμο και έφτασαν να δίνουν συναυλίες στο διάσημο O2 Arena στο Λονδίνο. Ακούστε τα από τους ίδιους και δείτε μέσα από τα δικά τους μάτια, πως είναι να είσαι ένας από τους One Direction. Είδος: μουσικό ντοκιμαντέρ, Διάρκεια: 92’. Σκηνοθεσία: Μόγκαν Σπέρλοκ. Πρωταγωνιστούν: Νίαλ Χόραν, Ζάιν Μάλικ, Λίαμ Πέιν, Χάρι Στάιλς, Λούις Τόμλινσον. 3D Trailer. Προβολές: Από Πέμπτη έως Τετάρτη: 9.30 μ.μ.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΕΡ (WE’RE THE MILLERS) Υπόθεση: Ο Ντέιβιντ Μπερκ είναι ένας μικροέμπορος μαριχουάνας και η πελατεία του αποτελείται απ’ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, από σεφ μέχρι πολυάσχολες μαμάδες. Σίγουρα όμως, δεν περιλαμβάνει παιδιά, έχει κι αυτός τις αρχές του. Τι θα μπορούσε λοιπόν να πάει στραβά; Τα πάντα! Παρόλο που προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους για προφανείς λόγους, σύντομα θα ανακαλύψει με άσχημο τρόπο ότι τελικά καμία καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη: όταν θα επιχειρήσει να βοηθήσει κάποιους νεαρούς της περιοχής, θα δεχτεί επίθεση από ένα τρίο νταήδων, οι οποίοι θα του πάρουν ό,τι χρήμα και «πραμάτεια» έχει πάνω του, αφήνοντάς τον καταχρεωμένο στον προμηθευτή του, Μπραντ. Για να ρεφάρει και να διατηρήσει τη σωματική του ακεραιότητα, ο Ντέιβιντ πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα φορτίο με εμπόρευμα, για λογαριασμό του Μπραντ. Πείθοντας με το ζόρι τους γείτονές του, την κυνική στρίπερ Ρόουζ, τον επίδοξο πελάτη του, Κένι και την γεμάτη τατουάζ και πίρσινγκ πιτσιρίκα Κέισι, καταφέρνει να καταστρώσει το σχέδιό του. Μια ψεύτικη σύζυγο, δύο υποτιθέμενα παιδιά και ένα τεράστιο γυαλιστερό RV αργότερα, οι «Μίλερ» είναι ήδη καθοδόν προς τα σύνορα για ένα εορταστικό Σαββατοκύριακο που θα κάνει πάταγο. Είδος: κωμωδία, Διάρκεια: 110’. Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ. Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Ανιστον, Τζέισον Σουντέικις, Εμα Ρόμπερτς, Νικ Οφερμαν, Κάθριν Χαν, Γουίλ Πούλτερ, Εντ Χελμς. 35mm Trailer. Προβολές: Πέμπτη, Παρασκευή, Τρίτη, Τετάρτη: 9.45, από Σάββατο έως Δευτέρα: 7.30 και 9.45. 

Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος (2D & 3D): 8 ευρώ, φοιτητικό: 6 (εκτός 3D ταινιών), παιδικές ταινίες (2D): 6,3D παιδικές ταινίες: 7, βραδιές σινεφίλ: 6. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή: 6 (εκτός 3D ταινιών), άνεργοι (με την επίδειξη ανανεωμένης κάρτας ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ.): 6 (εκτός 3D ταινιών), άτομα άνω των 65 ετών (με την επίδειξη ταυτότητας): 6 (εκτός 3D ταινιών), δωρεάν είσοδος για άτομα με κινητικά προβλήματα που χρησιμοποιούν καροτσάκι, ειδικές τιμές για σχολεία και φροντιστήρια. Στην οδό Καλλιπατείρας 16, 2721085995, cinecenterkal@yahoo.gr, http://cinecenterkal.blogspot.gr. Κάντε like στην σελίδα στο Facebook, πάρτε μέρος στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό «Cine πρεμιέρες» και διεκδικήστε εισιτήρια για κινηματογραφικές πρεμιέρες!