Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 08:35

Σε ρυθμούς “Λευκής Νύχτας" απόψε η Καλαμάτα

 

Χιλιάδες επισκέπτες από κοντινές και μακρινές περιοχές περιμένει σήμερα να υποδεχθεί η Καλαμάτα, για την 9η Λευκή Νύχτα και υπόσχεται τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα καλύτερα πράγματα και πολλή διασκέδαση στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής του εμπορικού και του ιστορικού κέντρου της, από τις 8 το βράδυ έως τις 2 τουλάχιστον τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης ο δήμος οργανώνει συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, οι υπηρεσίες του έχουν λάβει τις σχετικές κατευθύνσεις για την υποστήριξη της εμπορικής γιορτής, ενώ από την πλευρά του ο εμπορικός κόσμος προετοιμάζεται για μεγάλες προσφορές, διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενημερώνει ότι “οι καταναλωτές θα μπορούν να κερδίσουν διπλά με τις αγορές τους εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές των καταστημάτων, αλλά και να συμμετέχουν στην κλήρωση της εφαρμογής της Λευκής Νύχτας και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Για τον κόσμο που θα έρθει στην Καλαμάτα, υπάρχει η ενημέρωση ότι από τα πάρκινγκ του ΒΙΟΠΑ και του καταστήματος Metro, στη Νέα Eίσοδο, θα γίνεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, από τις 7 το απόγευμα έως τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, από και προς το κέντρο της πόλης (ιστορικό Δημαρχείο) ανά 30 λεπτά.

(Φωτογραφία αρχείου)