Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 11:55

Με πάρτι αποχαιρετά τις γιορτές ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας

Με ένα πάρτι για όλους ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας ολοκληρώνει σήμερα στις 6 μ.μ. τις δράσεις του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσουμε για φέτος την “Πλατεία των Ευχών”, δίνοντας ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, στο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη. Εκεί θα μας περιμένουν ο Αϊ Βασίλης και τα ξωτικά για ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ μουσική, χορό και λαχταριστές λιχουδιές» αναφέρει το σχετικό κάλεσμα. Από τις 3 Δεκεμβρίου του 2023, Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας, κατάφερε να δημιουργήσει για πρώτη φορά την “Πλατεία των Ευχών”, εμπλουτίζοντας με δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Καλαμάτας και της Φάρις, ενώ παράλληλα προσέδωσε τα μέγιστα στην εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης με νέους γιορτινούς στολισμούς που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον όλων. Το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη πλημμύριζε καθημερινά από επισκέπτες ενώ ο εορταστικός διάκοσμος του «2024» αποτέλεσε τη πιο δημοφιλή στάση για φωτογραφίες.

«Δεσμευόμαστε ότι η “Πλατεία των Ευχών” θα επιστρέψει ανανεωμένη και εμπλουτισμένη τις επόμενες γιορτές. Άλλωστε από την αρχή αυτό που πραγματικά θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε ένα εορταστικό θεσμό στην Καλαμάτα. Οι πρώρες βάσεις μπήκαν. Όλοι μαζί θα φροντίσουμε ώστε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη» καταλήγει ο ΣΕΜ.