Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 21:31

Παρουσιάστηκε «Το ρολόι» του Θεόδωρου Λιανού σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

 

Το κοινωνικό μυθιστόρημα «Το ρολόι», που διαδραματίζεται στη Μεσσήνη, τόπο καταγωγής του συγγραφέα Θεόδωρου Λιανού, παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων της εφημερίδας «Ελευθερία» στην Καλαμάτα.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Ενωση Μεσσήνιων Συγγραφέων (ΕΜΣ), της οποίας πλέον αποτελεί μέλος ο συγγραφέας και οι εκδόσεις «Παπαζήση». Για το βιβλίο μίλησαν η πρόεδρος της ΕΜΣ Αντωνία Παυλάκου, η οποία συντόνισε και την εκδήλωση, ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Ηλίας Μπιτσάνης, η δημοσιογράφος της «Ε» Κωνσταντίνα Δρακουλάκου, καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Μία μέρα νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής, το ίδιο βιβλίο παρουσιάστηκε στο Μουσείο Χαρακτικής «Τάκης Κατσουλίδη» στη Μεσσήνη και εκεί ομιλητές ήταν οι Μιχάλης Γαβράς (ορθοπαιδικός χειρουργός, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών) Ηλίας Μπιτσάνης (δημοσιογράφος- συγγραφέας) και Αγγελική Ρουμελιώτου (κοινωνική λειτουργός, επιμελήτρια ανηλίκων). Εκεί την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Μεσσήνης και ο Σύλλογος των Απανταχού Νησιωτών "Ο Πάμισος".