Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 21:23

Εκδήλωση για παιδιά "Ομιλείτε πλουτωνικά”

Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο της Μεσσήνιας Κατερίνας Ζωντανού "Ομιλείτε πλουτωνικά;" θα γίνει στο βιβλιοπωλείο "Δημητριάδη" (Αριστοδήμου 89) το Σάββατο 28 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι. “Ο Αναστάσης θέλει να γίνει αστροναύτης.

Εχει αρχίσει μάλιστα να μαθαίνει και πλουτωνικά. Χωρίς διάβασμα, χωρίς γράψιμο, χωρίς αντιγραφή κι ορθογραφία. Χωρίς τετράδια και βιβλία. Τα πλουτωνικά μαθαίνονται πανεύκολα. Ισως τα μιλάτε ήδη…

Με τη συγγραφέα και την ηθοποιό Ελένη Ευταξοπούλου το κοινό θα μπει σε πλουτωνική τροχιά και με άφθονο θεατρικό παιχνίδι θα ανακαλύψει την πιο φανταστική γλώσσα του σύμπαντος!

Η ίδια έχει διακριθεί στο διαγωνισμό διηγήματος των Εκδόσεων ''Παράξενες μέρες'' με θέμα ''Παράξενες μέρες''. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 300 συγγραφείς και διακρίθηκαν 25 διηγήματα τα οποία θα εκδοθούν σε ανθολογία. Μέσα σε αυτά που επιλέχθηκαν, ήταν και το διήγημα με τίτλο ''Στο δρόμο'', της Κατερίνας Ζωντανού.

Επίσης, η κ. Ζωντανού με τη συμμετοχή της στον 58ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Γ.Λ.Σ, απέσπασε τον έπαινο στην κατηγορία ''Ιστορία βραχείας φόρμας'', την οποία αθλοθετεί ο Εκδοτικός Οίκος ''Πατάκης'' .