Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 22:38

«Μου λες αλήθεια»... «Caveman»; Δωρεάν προσκλήσεις για αθηναϊκά θέατρα!

Διαγωνισμό-αστραπή, με έπαθλο 10 διπλές προσκλήσεις για 2 από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις της Αθήνας (αυτή την Πέμπτη 10/12 και την Παρασκευή 11/10) οργανώνει η «Ε».

Πρόκειται για τις παραστάσεις:

1) «Μου λες αλήθεια;» η οποία συνεχίζεται για 3η χρονιά λόγω μεγάλης επιτυχίας στο Θέατρο Κάππα από με τους  Σπύρο Παπαδόπουλο, Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου. Το έργο είναι γραμμένο από τον Florian Zeller, τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, ο οποίος, αφού παρακολούθησε την παράσταση στο Θέατρο Κάππα, δήλωσε: «Είναι ευτυχισμένη στιγμή για έναν συγγραφέα, να παρακολουθεί εκτός από τα στενά δικά του σύνορα, το έργο του να απογειώνεται. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δημιούργησε την καλύτερη παράσταση απ’ όσες έχω παρακολουθήσει για το “Μου λες αλήθεια;” και νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος με την επιτυχία του έργου μου στην Ελλάδα!».

Θέατρο Κάππα

Κυψέλης 2, Κυψέλη

Πέμπτη 10/12 - 7 μ.μ.

 

2) «Caveman», που γιορτάζει 9 χρόνια επιτυχίας στο Θέατρο Coronet και συνοδεύει τη φετινή του επέτειο με αέρα ανανέωσης... καθώς ο  Θανάσης Βισκαδουράκης παίρνει το ακόντιό του και προσθέτει την προσωπική του σφραγίδα σ΄ έναν από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς ρόλους των τελευταίων δεκαετιών! Εννέα χρόνια τώρα ο Caveman έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Στην Ελλάδα τον έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 270.000 άνθρωποι, ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο πάνω από... 15.000.000 θεατές!

Θέατρο Coronet 

Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι

Παρασκευή 11/12 - 9.15 μ.μ.

 

Ο διαγωνισμός έληξε και οι νικητές έχουν ενημερωθεί και έχουν αποδεχθεί τα δώρα τους. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον!