Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 19:23

Πρεμιέρα: “Η Κόμισσα της φάμπρικας” από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

Πρεμιέρα κάνει αυτή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η νέα παραγωγή του ΜΕΘ (Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο) «Η Κόμισσα της φάμπρικας», των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη, σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Το έργο θα παιχτεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, έως και τις 12 Δεκεμβρίου (εκτός από μία ημέρα, στις 5 Δεκεμβρίου). 

Αναλυτικά παίζουν οι: Γεωργία Λαζάρου, Μαρία Λαζάρου, Δημήτρης Ξυδέας, Λεωνίδας Βέλλης, Σπύρος Ρουμελιώτης, Χρύσα Σιψά, Ολυμπία Βενιζελέα, Παναγιώτης Σπυρακόπουλος, Κώστας Κουτσουμπός, Νικόλαος Σιψάς, Ελένη Γιαννακοπούλου, Μαρία Λυκούση, Λίνος Δουλάμης, Παύλος Κλάδης, Βανέσσα Αδαμοπούλου,  Μαρία Θεοδωρακάκου, Λούλα Αναγνωστοπούλου.

Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια ήταν του Περικλή Αλμπάνη, βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Μύλη Παπαβασιλείου. Τα σκηνικά - κοστούμια είναι του Βενετσάνου Μπαλόπουλου. Την επιμέλεια φροντιστηρίου είχε η Λούλα Αναγνωστοπούλου. Φωτογραφίες έβγαλε ο Λεωνίδας Μακρής, τα φώτα φροντίζει ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Γιώργος Νικολόπουλος, τα ηλεκτρολογικά ο Γιώργος Παυλάκος.