Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 12:20

Καλαμάτα: Αφιέρωμα στη Γιώτα Αργυροπούλου - Με εναλλακτικό τρόπο η πραγματοποίηση του

Τo αφιέρωμα για τη Γιώτα Αργυροπούλου το οποίο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, θα πραγματοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο.

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών "Αντί για το ραντεβού στο πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα (στη θέση του πατινάζ) σήμερα στις 8 το βράδυ -το οποίο αναβάλλεται για αόριστο ακόμα χρόνο στο μέλλον- το αφιέρωμα στην αείμνηστη ποιήτρια Γιώτα Αργυροπούλου θα γίνει με εναλλακτικό τρόπο. Θα έχει τη μορφή 24ωρου αφιερώματος με τον ίδιο πάντα τίτλο.

Από σήμερα λοιπόν έως και το βράδυ στις 12, μπείτε στην εκδήλωση "Για τη Γιώτα" στο facebook και αναρτήστε ό,τι θέλετε σχετικό. Μπείτε και μοιραστείτε αναμνήσεις, σχόλια, εικόνες, βίντεο και οτιδήποτε άλλο γύρω από την προσωπικότητα και το έργο της αξέχαστης Γιώτας Αργυροπούλου. Μπορείτε επίσης να στέλνετε και στο e-mail: kalliergon.culture@gmail.com ή και μηνύματα inbox στη σελίδα της Kalliergon στο fb, τα οποία θα αναρτώνται εκεί από τους διαχειριστές της εκδήλωσης.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήστε μέρη του αφιερώματος και μέσω αναρτήσεων στο YouTube, με ντοκουμέντα που αφήνουν ήδη στη διάθεση της "Καλλίεργον" φίλοι και συνεργάτες της Γιώτας, μέσω επεξεργασίας των διαχειριστών ως προς την παρουσίαση".

Η διοργανώτρια επιχείρηση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ελάτε μαζί -έστω κι από μακριά-, να χρωματίσουμε την Κυριακή αυτή με όλα τα χρώματα και να τα μετουσιώσουμε σε μια μνήμη άσβεστη Για τη Γιώτα... Τουλάχιστον, λύσεις υπάρχουν".