Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 12:00

Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής: ”Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας"

Εκδήλωση ιστορικού περιεχομένου προς τιμήν των θρυλικών Ντρέδων με θέμα «Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας» διοργανώνουν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, η Πρεσβεία του Παναμά, ο Δήμος Ζαχάρως, ο Δήμος Καλαμάτας, ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, ο Δήμος Οιχαλίας, ο Δήμος Τριφυλίας, η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, οι Τριφύλιοι Δυτικής Αττικής και η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη (Πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021"), η Ιουλία Λυμπεροπούλου (Πρέσβης και Γενική Πρόξενος του Παναμά), ο Μελέτιος - Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος (Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών), ο Γιάννης Λαμπρόπουλος (Βουλευτής Μεσσηνίας, ΝΔ), η Νάντια Γιαννακοπούλου (Βουλευτής Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κίνημα Αλλαγής ), ο Ξενοφών Κάππας (Γενικός Διευθυντής Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου) και ο Ηλίας Φούτσης (Hon Ph.D., Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College).

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι: Προκόπης Παυλόπουλος (τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών), o Άγγελος Συρίγος (Υφυπουργός Παιδείας, αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής) και o Αλέξης Χαρίτσης (Βουλευτής N. Μεσσηνίας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.).

Τη βραδιά θα συντονίσει η Βίκυ Φλέσσα (Κλασική Φιλόλογος – Δημοσιογράφος). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη (με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) μέσω έκδοσης e-ticket.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.