Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 21:19

Αντάμωμα παιδικών ομάδων παραδοσιακών χορών στους Γαργαλιάνους (φωτογραφίες)

Με μουσικές και χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας πλημμύρισε το βράδυ του Σαββάτου η κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων όπου πραγματοποιήθηκε το “6ο Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακού Χορού”.

Η κεντρική πλατεία της πόλης πλημμύρισε από κόσμο που χειροκρότησε με θέρμη τους μικρούς και τις μικρές χορευτές που παρουσίασαν ένα ωραίο θέμα. Συμμετείχαν ο «Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας» ΜΕΣΚ, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Τρίπολής «Αρκαδιανοί», ο Εκπολιτιστικός Καλλιτεχνικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας «Ο Λαοδάμας», ο Αθλητικός Χορευτικός Σύλλογος «Οι Πελασγοί», ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών «Ο Πυρσός», ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων. Ενώ στη μουσική επένδυση ήταν το μουσικό σχήμα «Χοροσταλίτες» που με τις μουσικές τους προσέφεραν ένα ταξίδι σε πολλές περιοχές της χώρας μας.
Μεταξύ άλλων χαιρετισμό απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης και η αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων «Πολίτες σε Δράση».

Κ.Μπ.