Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 16:15

Στα Αρφαρά η εκπομπή “Από τόπο σε τόπο”

Τον Χρήστο Παναγιώτη Μυλωνά και την εκπομπή του « Από τόπο σε τόπο» από το κανάλι της Βουλής κάλεσε ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η Αναγέννηση», θέλοντας να προβάλει την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών.

Η πρότασή του Συλλόγου έγινε αποδεκτή και ο Χρήστος Μυλωνάς με την ομάδα του, φιλοξενήθηκαν στα Αρφαρά από τις 29 Αυγούστου έως τις 3 Ιουλίου 2023, όπου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος των Αρφαρών αναφέρει: “Ο επαγγελματισμός, η αγάπη του Χρήστου Μυλωνά για την παράδοση και τις ομορφιές του κάθε τόπου καθώς και η εξαιρετική ομάδα του, μας συγκίνησαν και είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Ευχαριστούμε πολύ τον Χρήστο Μυλωνά που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας, για το μεράκι, το ενδιαφέρον και την αγάπη του για την περιοχή μας. Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας για την οποιαδήποτε μορφή βοήθειας και συμμετοχής. Ιδιαίτερες επίσης ευχαριστίες στον Χορευτικό - Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άμφειας “ΟΙ ΑΜΦΙΕΙΣ” και στο Σύλλογο “Οι Φίλοι Της Παράδοσης” για την συμμετοχή τους στα γυρίσματα καθώς και στο Σύλλογο “ΞΕΝΙΑ” για την υποστήριξη”.

Η εκπομπή θα προβληθεί στις αρχές του 2024 και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.