Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 10:30

Καλαμάτα: Από σήμερα «Το ιερό δέντρο της ελιάς»

Η ομαδική έκθεση τέχνης "Το ιερό δέντρο της Ελιάς" με επιμελητή τον Βασίλη Καριζώνη θα φιλοξενηθεί από σήμερα έως και τις 30 Νοεμβρίου στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Κουτσομητοπούλου 6).

Η έκθεση είναι μια συνδιοργάνωση του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ και της ομάδας Codex "Coniectura" και θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 11 π.μ.-2 μ.μ. και 6 μ.μ.-8 μ.μ. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. H έκθεση θα γίνει στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα στις 6 μ.μ. Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Αναστασόπουλος, Κωνσταντίνα Ζόμπολα, Βασίλης Καριζώνης, Χριστογιάννης Κουφόπουλος, Ανδρέας Μανωλακάκης, Μιχαήλ Μανωλακάκης, Σουζάννε Μουρδουκούτα, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μαρία Παπαθανασοπούλου, Γιώργος Σταθουλόπουλος, Παναγιώτης Φ. Τεμπελόπουλος, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος.

ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με έθνικ ακούσματα της Μεσογείου με τους Νικόλα Παλαιολόγο (έγχορδα) και Γιώργο Κλάδη (κρουστά) στις 8 μ.μ. στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας. Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την ομάδα Codex "Coniectura". Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.