Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 15:44

Οι προσεχείς εκδηλώσεις της Πειραματικής Σκηνής

 

Εκδήλωση με τίτλο "Μηλιά μου Αμίλητη", διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, η οποία βρίσκεται στην οδό Ευριπίδου 2.  Είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση "Μηλιά μου Αμίλητη" είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, είτε ψυχολογική, λεκτική ή σωματική. Αποτελεί ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Παντελή Μπουκάλα, που παρουσιάζει τη συγκλονιστική ιστορία της κάθε γυναίκας που δεν έχει φωνή, που δεν μιλά, που σιωπά. Στην εκδήλωση συμμετέχουν και αποδίδουν το κείμενο: Ελένη Αλεβίζου, Λίλα Γκλεγκλέ, Φεβρωνία Εξακουστίδου, Μιχάλης Κραουνάκης, Ισμήνη Κωνσταντοπούλου, Λέττα Πετρουλάκη, Βασίλης Στεφανόπουλος, υπό την επιμέλεια της Ισμήνης Κωνσταντοπούλου και την οργάνωση της Λέττας Πετρουλάκη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2921021653, 6971540945.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12.30 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία, προσκαλεί όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση "Ο Δράκος, το Δρακούδι και το ξύπνημα της Άνοιξης". Φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας και πάμε να χορέψουμε μαζί τους, συνοδεύοντας τον ρυθμό με τα κρουστά σας!