Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 16:00

Εκανε πρεμιέρα η παράσταση "Οι εκατομμυριούχοι της Νάπολης"

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Παρασκευή η νέα παραγωγή της “Θεατρικής Διαδρομής” "Οι εκατομμυριούχοι της Νάπολης", σε σκηνοθεσία Κώστα Χαλκιά.

Στην παράσταση, τονίστηκε από το κοινό το ταλέντο και η υποκριτική δεινότητα των ερασιτεχνών ηθοποιών οι οποίοι καταφέρνουν να κάνουν ένα ολόκληρο θέατρο να γελάει απ' την αρχή μέχρι το τέλος του έργου, μεταδίδοντας παράλληλα την αίσθηση που έχει το τραγικό στοιχείο της καθημερινότητας. Το πρώτο μέρος της παράστασης αφορά τα μέσα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το δεύτερο το τέλος του ίδιου πολέμου, δείχνοντας πώς επηρεάζεται η δομή μιας λαϊκής οικογένειας της τότε εποχής. Το έργο θα παίζεται καθημερινά μέχρι τις 17 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Αμαλία: Ελένη Αναγνωστοπούλου, Τζενάρο: Ηλίας Παρθένιος, Ερρίκο: Στράτης Καΐκης, Μαρία Ροζάρια: Ματίνα Νιάρχου, Αμεντέο: Παναγιώτης Καραμπέτσος, Πέπε: Νίκος Κολόζης, Αντέλα: Βιβή Καραμπέτσου, Ασούντα: Αγγελική Κανδυλιώτη, Αστυνόμος – Τσιάπα: Γιώργος Καπελούζος, Ρενάτα: Λήδα Καπουράλη, Πεπενέλα: Χριστιάνα Ρούπα, Τερέζα: Σοφία Σταθούρου, Μαρίζα: Μιχαέλα Βλάχου, Φεντερίκο: Σωτήρης Σπύρης, Φορτουνάτα: Βίλμα Ταγαρούλια, Κλαούντια: Χαρά Δρακοπούλου, Γιατρός: Στάθης Μητσέας, Παπάς: Νίκος Χατζηγιανόπουλος, Ήρωας: Ευάγγελος Ζεμπίλας, Πασκαλίνο: Γιώργος Παναγόπουλος, Ποντικομούρης: Κώστας Γκατζάνης. Τα εισιτήρια πριν τις θεατρικές παραστάσεις (8.30 μ.μ.-9 μ.μ.) θα κοστίζουν στο ταμείο 12 ευρώ. Τα εισιτήρια μέσω προπώλησης διατίθενται στα βιβλιοπωλεία “Βιβλιόπολις” και “Όλα χαρτί”, στο FedEx και στο Πνευματικό Κέντρο από τις 6 μ.μ.-8.30 μ.μ. στην τιμή των 10 ευρώ. Οσοι παρακολούθησαν την παράσταση “Ο Θάνατος του εμποράκου", με το κουπόνι που τους δόθηκε, θα μπορούν να δουν την παραγωγή "Οι εκατομμυριούχοι της Νάπολης" με 8 ευρώ.