Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 18:40

"Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας" για παιδιά στις 28 Δεκεμβρίου

Το "Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας" του Γουίλιαμ Σαίξπηρ κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ. στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας για τα παιδιά της πόλης.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας ανοίγει τις πόρτες του και πάλι στο παιδικό θέατρο. Το έργο είναι το πιο γνωστό θεατρικό έργο, η πιο αστεία ιστορία που γράφτηκε ποτέ, όπως αναφέρει το σχετικό κάλεσμα και το έργο που έχει ανέβει στις σκηνές όλου του κόσμου περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Επιλέχθηκε για να φέρει σε επαφή τα παιδιά με το παγκόσμιο δραματολόγιο και ειδικότερα με τον σπουδαίο Αγγλο δραματουργό. Η παράσταση, ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους από το υλικό των ονείρων και με σύγχρονη, αθώα και δροσερή ματιά, θα μαγέψει τους μικρούς θεατές.
Η διασκευή είναι της Κάκιας Ιγερινού, η σκηνοθεσία του Κώστα Κατσουλάκη, οι χορογραφίες της Μαρίας Λαδά, τα σκηνικά, τα κοστούμια και οι φωτισμοί επίσης του Κώστα Κατσουλάκη. Βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Εύη Γιαννακοπούλου. Παίζουν οι: Εύη Γιαννακοπούλου, Γιάννης Κουμούνδρος, Κωνσταντίνος Κυριακού, Αλεξία Μουστάκα, Νίνα - Ιόλη Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Πασσάς, Γιώργος Τσαπόγας.