Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 19:45

Ο Βαγγέλης Γερμανός στην εκπομπή "People" (βίντεο)

Ο Βαγγέλης Γερμανός θα είναι καλεσμένος αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή "People" στο Ionian Channel. Η εκπομπή προβάλλεται απόψε στις 10 το βράδυ.

Ο Θοδωρής Σαραντόπουλος παρουσιάζει τον σπουδαίο Ελληνα τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και ηθοποιό Βαγγελη Γερμανό. Ο γνωστός τραγουδοποιός μιλάει για τη ζωή του, για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του, για τις μεγάλες του αγάπες … Δίνει επίσης το δικό του στίγμα μέσα από τις εμπειρίες του, που αφορούν τις τελευταίες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις στην χώρα. Την εκπομπή μπορεί κανείς να δει σε επανάληψη αύριο στις 6 το απόγευμα από το Ionian Channel και την Παρασκευή στις 7 μ.μ. από το Star Κεντρικής Ελλάδος και στον Οte TV.

Ο Βαγγελης Γερμανός στην εκπομπή PEOPLE στο Ionian Channel.Η εκπομπή People σήμερα στις 10 το βράδυ παρουσιάζει τον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και ηθοποιό Βαγγελη Γερμανό. Ο γνωστός τραγουδοποιός μιλαει για την ζωή του, πως ξεκίνησε την μεγάλη του καριέρα, μιλαει για τις μεγάλες του αγάπες αλλά δίνει και το δικό του στίγμα μέσα από τις εμπειρίες του που αφορούν τις τελευταίες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις στην χωρά μας.Την εκπομπή μπορείτε να την δείτε σε επανάληψη την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα από το Ionian Channel και την Παρασκευή στις 7μμ από το Star Κεντρικής Ελλάδος και στον ΟΤΕ TV.

Δημοσιεύτηκε από Thodoris Sarantopoulos στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016