Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 08:06

Ο Σωτήρης Σπύρης στην "Ε": "Στο “The game of love” μπήκα από σπόντα και κέρδισα κιόλας"

 

Τις στιγμές που έζησε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 “The game of love” θυμάται και σχολιάζει ο νικητής του από την Καλαμάτα Σωτήρης Σπύρης, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, που αναμένεται να είναι γεμάτη από παιχνίδια επιβίωσης, σχέσεων και μαγειρικής.

Ο ίδιος έχει αλλάξει πλέον σελίδα στη ζωή του, όμως δεν αποκλείει στο μέλλον να ασχοληθεί και πάλι με κάτι εξίσου… λαμπερό.

Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα; Εχουν περάσει περίπου δύο χρόνια μετά από το παιχνίδι.

Ναι έχουν περάσει δύο χρόνια. Σαν χθες μου φαίνεται ότι βγήκα από ένα ριάλιτι. Ασχολούμαι με το μαγαζί μου το “Leyenda” στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Καλαμάτας. Μέσα στο καλοκαίρι φιλοξενήσαμε και μια καλλιτεχνική βραδιά με την ομάδα της Βίνας Σέργη, η οποία πήγε καλά, ήταν πολύ όμορφα.

 

Φαίνεται πως δεν το έχεις μετανιώσει που πήγες. Νιώθεις δικαιωμένος για την απόφασή σου;

Οχι δεν το έχω μετανιώσει. Το παιχνίδι όμως δυστυχώς δεν μου ταίριαζε στο 100%. Επρεπε να είχα δηλώσει σε παιχνίδι επιβίωσης καλύτερα.

 

Μάλλον λόγω της αγάπης σου για το fitness θα σου ταίριαζε καλύτερα, αλλά τότε δεν είχαν ξεκινήσει και πάλι τα “Survivor”…

Εγώ στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 μπήκα από σπόντα και κέρδισα κιόλας! Είχα πάει για να κάνει κάστινγκ άλλο άτομο, ένας φίλος, και εγώ είχα πάει για παρέα. Κι όμως έτσι έγινε!

 

Τα χρήματα που κέρδισες πώς τα αξιοποίησες;

Εντάξει δεν ήταν πολλά, όπως αυτά τα έπαθλα που ακούμε τώρα. Τα κράτησα για λίγο, σήμερα έχω κάνει αυτή την επένδυση στο μαγαζί μου. Δεν γύρισα αμέσως στην Καλαμάτα, έζησα δύο χρόνια στην Αθήνα, μετά το παιχνίδι.

 

Πώς σου φαίνεται τώρα που έχουν αρχίσει και πάλι τα ριάλιτι να κερδίζουν έδαφος; Εσείς όταν μπήκατε είχε γίνει ντόρος και ο κόσμος σχολίαζε το γεγονός σε μεγάλο βαθμό.

Πιστεύω ότι σαν παιχνίδι δεν ήταν ακριβώς αυτό που έβγαλαν προς τα έξω στον κόσμο. Δεν ήταν τόσο πολύ έτσι ερωτικό, ακραίο όσο φάνηκε. Ενα άλλο θέμα είναι ότι δεν στηρίχτηκε αρκετά από όλο το κανάλι.

 

Υπήρχε αυτό το τόσο έντονο ερωτικό κλίμα που βλέπαμε ανάμεσα στους παίκτες;

Οχι. Ηταν πιο πολύ ένα παιχνίδι και μάλιστα φιλικό. Το παιχνίδι ήταν ότι κρύβεις την ταυτότητά σου και προσπαθεί ο άλλος να την ανακαλύψει, με λίγο φλερτ. Μέχρι εκεί όμως. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Αν το καλοσκεφτείς και το βάλεις κάτω ήταν ένα ωραίο παιχνίδι.

 

Εσένα σου άρεσαν στην πραγματικότητα κάποιες κοπέλες από εκεί; Κράτησες φιλίες;

Με λίγα άτομα. Δεν ταίριαζαν με μένα.

 

Εσύ είσαι πιο πολύ με τη γυμναστική, με την άθληση…

Ημουν αουτσάιντερ, ξεκάρφωτος, εννοείται!

 

Τώρα θα ήθελες να ξαναπάς σε παιχνίδι; 

Ναι, σε επιβίωσης. Τώρα δεν ξέρω αν θα μου έκαναν πρόταση να πάω και σε κάποιο άλλο ριάλιτι. Θα μπορούσα να πάω σε κάποιο “Big brother”, αλλά έχει πολλές ίντριγκες και αυτά με κουράζουν, δεν αντέχω. Μέσα στο παιχνίδι χρειάστηκε να πάρω ηρεμιστικό για να κοιμηθώ, δεν άντεχα τις εντάσεις. Εκεί δημιουργούνται ίντριγκες και κλίκες.

 

Αρα σε φτάνει σε κάποια ψυχολογικά όρια το παιχνίδι.

Οχι, απλά δεν τα πήγαινα καλά με άτομα που ήταν μέσα. Γίνονταν επίσης πολλά και off camera. Δεν μου ταίριαζε αυτό το πράγμα. Δεν το είχα ζήσει. Τώρα αν μπω σε τέτοιο ριάλιτι θα ξέρω ακριβώς πώς θα το διαχειριστώ.

 

Αλλαξε καθόλου η ζωή σου μετά;

Εχεις αναγνωρισιμότητα, η αλήθεια είναι αυτή. Με το που βγήκα, μου μιλάγανε και με αναγνώριζαν οι άνθρωποι. Ακόμα μου λένε “κάτι μου θυμίζεις” και γελάω. Οι φίλοι και οι κοπέλες με πλησίαζαν, ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το παιχνίδι.

 

Επόμενοι στόχοι σου;

Μπορεί να με δείτε και στο σανίδι, έχω κάνει μια κουβέντα. Ανεβαίνει μια θεατρική παράσταση και μου έγινε πρόταση, αν και δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ο σκηνοθέτης θέλει και άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με το χώρο, έτσι με προσέγγισε. Μιλάμε για εδώ, Καλαμάτα να ανέβει και υπάρχει περίπτωση και για τρεις παραστάσεις στην Αθήνα. 

Γ.Σαρ.