Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 06:07

"Μαύρη Θύελλα": «Θέλουμε βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι», λέει ο Γέφτοβιτς - Αισιοδοξία εν όψει Αστέρα Μαγούλας

Το προχθεσινό φιλικό της Καλαμάτας με την εθνική ομάδα των νέων έδωσε την ευκαιρία στον Ζόραν Γέφτοβιτς να πάρει μια ακόμη καλή εικόνα για την νέα του ομάδα. 

Ο Σέρβος τεχνικός άλλωστε μαθαίνει ακόμη την ομάδα και προσπαθεί να περάσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα τα στοιχεία που ο ίδιος θέλει στο παιχνίδι της. 

Το επίσημο ντεμπούτο του με την Επισκοπή δεν ήταν καλό αφού η ομάδα γνώρισε την ήττα και πλέον θα προσπαθήσει να… ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Μαγούλας.

Ο Γέφτιβιτς μίλησε χθες στο «Νοtos» για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει, βρισκόμενος πια 10 μέρες στον πάγκο της ομάδας.

Και τόνισε αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο, ότι δηλαδή η "Μαύρη Θύελλα" πρέπει να βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι.

«Όσο αφορά το φιλικό με την εθνική ομάδα, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε άλλωστε με μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει σπουδαία ταλέντα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Απέναντι στην εθνική είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, όχι όμως πολλές επιθετικές λύσεις. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και στην όλη τακτική της ομάδας και ελπίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη», τόνισε ο προπονητής της Καλαμάτας που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής.

«Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο.Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αισιοδοξώ ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και θα πάμε καλά» κατέληξε ο Σέρβος τεχνικός. 

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Ο Γέφτοβιτς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Παναγιώτη Τσιμικλή, ωστόσο το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν 'αλλα αγωνιστικά προβλήματα.