Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 06:40

Ξεκαθαρίζει για αποδεσμεύσεις η "Μαύρη Θύελλα" - Η περίπτωση Καούνου και οι άλλοι ποδοσφαιριστές

 

 

Χθες αργά το βράδυ αναμενόταν να γίνει η συνάντηση του προέδρου της Καλαμάτας Γιώργου Ράλλη με τον Βαγγέλη Καούνο όπου και θα ξεκαθάριζε η υπόθεση του Αρτινού φορ. Οπως έχουμε ξαναγράψει το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών είναι σχεδόν σίγουρο και θα πρέπει να ανατραπούν πολλά πράγματα για να συνεχίσει ο 35χρονος φορ να φορά τα "μελανόλευκα". Ο ίδιος ο Καούνος έχει ορισμένα παράπονα από τη συνολική λειτουργία της ομάδας, ενώ σίγουρα επηρεάστηκε αρνητικά και από τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας. Ετσι δεν είναι διατεθειμένος να… καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του από τη στιγμή που το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και από τη στιγμή που δεν τον "γεμίζει" πλέον αυτό που κάνει.

 

Ρεπορτάζ
Κώστας Ηλιόπουλος

 

Από την μεριά της η διοίκηση περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Καούνο σε αγωνιστικό επίπεδο και είναι θετική προς τη λύση του συμβολαίου του άμεσα. 

Ετσι σήμερα θα ξέρουμε αν η δεύτερη θητεία του 35χρονου επιθετικού στην ομάδα της Καλαμάτας θα τελειώσει άδοξα και ύστερα από μόλις 4 συμμετοχές (!) στο πρωτάθλημα μιας και ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών. 

Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά για την αποχώρηση κι άλλων ποδοσφαιριστών, τόσο πρωτοκλασάτων όσο και μη. Μπορεί να έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ηλιόπουλου και Πασά ως υποψήφια προς αποχώρηση, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο Ράλλης θα μιλήσει σήμερα ή αύριο με τον Γέφτοβιτς για να ακούσει την άποψη του τόσο για τους δύο αυτούς παίκτες όσο και για τους άλλους και ύστερα θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι χθες έγινε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι παίκτες προπονήθηκαν στο "Γ. Λουκαρέας" και το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού σταδίου. Οι μοναδικοί που δεν συμμετείχαν στην προπόνηση ήταν οι Τραυματίες Τσαγκαράκης και Πούτσι. 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση στις 11 το πρωί στο "Γ. Λουκαρέας" και η τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει την Κυριακή το πρωί. Υστερα οι παίκτες θα πάρουν άδεια μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα. 

Τέλος, να επισημάνουμε πως σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης Πούτσι (ένσταση Προοδευτικής), όμως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και νέα αναβολή.