Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 22:34

Καμμένος: "Ήμουν πλουσιόπαιδιο…τώρα ζορίζομαι"

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ λέει ότι δυσκολεύεται και θα του κατασχέσουν ακίνητα 

 

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εκμυστηρεύεται σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Πάνος Καμμένος. Δηλώνει μάλιστα ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο κατάσχεσης των ακινήτων του από την εφορία ενώ, όπως λέει, δυσκολεύεται να πληρώσει τα δίδακτρα των παιδιών του.    

Λέει συγκεκριμένα: «Ήμουν πλουσιόπαιδο, ναι. Σας λέω ότι όποιος είχε την τύχη να έχει μια ακίνητη περιουσία από την οικογένεια του, αυτή την στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει τους φόρους που επιβάλλονται. Κανείς ιδιοκτήτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Και εμάς, θα μας κατασχέσουν ακίνητα, σας το λέω... Δεν κάνω τον φτωχό όταν ξέρω ότι περνούν δύσκολα όλοι όμως έχω κι εγώ καθυστερήσει να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών μου. Παρότι έχω ένα πολύ καλό μισθό, η γυναίκα μου εργάζεται και έχω μια περιουσία. Όλοι ζοριζόμαστε…».  

Επίσης ο κ. Καμμένος δηλώνει ότι μπορεί να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά ότι μετέτρεψε τη Ν.Δ. σε Πολιτική Άνοιξη με πολλή ΕΠΈΝ. Ακόμη λέει ότι Βορίδης και Γεωργιάδης δεν θα περνούσαν ποτέ την πόρτα του Κώστα Καραμανλή.

Πηγή: www.lifo.gr