Σάββατο, 05 Ιουλίου 2014 21:36

Γαμπρός ντύθηκε σήμερα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Η Εθνική - ή έστω ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της- σύμφωνα με το πρόγραμμα, είναι παρούσα στον χορό του Ησαΐα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Ξανθή Σταμουλάκη που γίνεται αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο στο Σούνιο.

 

Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Μανωλάς, Γιάννης Μανιάτης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Νίκος Γεωργέας, ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης και ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Χρήστος Καρβουνίδης είναι μεταξύ των πρώτων που έφτασαν στο χόρο που γίνεται ο γάμος του αμυντικού της Εθνικής.

Είναι βέβαιο ότι άπαντες οι διεθνείς, του γαμπρού συμπεριλαμβανομένου, θα προτιμούσαν να ιδρώνουν τη φανέλα με το εθνόσημο στο στάδιο Φόρτε Νόβα του Σαλβαδόρ παρά να ραίνουν με όρυζα τους νεόνυμφους στον χορό του Ησαΐα. Το ότι μπορούσαμε να είμαστε και εμείς εκεί, στη Βραζιλία, όπου οι άλλοι εξακολουθούν να παίζουν στο Μουντιάλ, καθιστά επώδυνη την απουσία μας. Ο Παπασταθόπουλος και η παρέα του είχαν κάθε δικαίωμα να παίξουν τουλάχιστον άλλον έναν αγώνα, κόντρα στην πανίσχυρη Ολλανδία, αντί να οικτίρουν την τύχη που οδήγησε εκεί τον Τζόελ Κάμπελ, τον Κέιλορ Νάβας και τους υπόλοιπους Κοσταρικανούς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο protothema.gr

(φωτογραφία αρχείου)