Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 14:35

Βραβείο ανθρωπισμού στον Σαμαρά! Το παρέλαβε ο μικρός Jay

Ιδιαίτερη διάκριση για τον Γιώργο Σαμαρά το βράδυ της Δευτέρας από την ισπανική εφημερίδα “Mundo Deportivo”, που του απένειμε το βραβείο ανθρωπισμού – Ο μικρός Jay Beatty βρέθηκε στο γκαλά και το παρέλαβε

 Ο Σαμαράς τιμήθηκε από την ισπανική "El Mundo Deportivo" με το βραβείο ανθρωπισμού (Trofeo a la Gesta Humano-Deportiva), για την κίνηση του -τον περασμένο Μάιο- να πάρει αγκαλιά τον μικρό Jay Beatty, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Σέλτικ

Κατά την παρουσίαση του βραβείου αναφέρθηκε και το μήνυμα που έστειλε ο Σαμαράς στον Jay Beatty από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, προσκαλώντας τον για τον αγώνα της φάσης των "16" κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Οι υποχρεώσεις του Σαμαρά με την νέα του ομάδα, Αλ Χιλάλ, στην Σαουδική Αραβία δεν του επέτρεψαν να παρευρεθεί στην Βαρκελώνη για την εκδήλωση, κάτι που έκανε ο μικρός Jay Beatty. 

Ο μικρός φίλος του Σαμαρά, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, λέγοντας: "Σίγουρα, είμαι μεγάλος φαν της Σέλτικ και του Σαμαρά. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και ο καλύτερος φίλος μου. Μου αρέσει βέβαια και η Μπαρτσελόνα, αλλά προτιμώ την Σέλτικ". 

Πηγή: newsit.gr