Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 19:12

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του τέως προέδρου Κοινότητας Θουρίας Κων. Κυριακόπουλου

 

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, μέσω της διαδικασίας της ξεχωριστής κάλπης για τις κοινότητες, ο συνδυασμός μου πλειοψήφησε και ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, εκλέχθηκα πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Θουρίας.

Κατόπιν τροποποίησης του εκλογικού νόμου, λίγες μέρες πριν το κλείσιμο της Βουλής λόγω των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, το Υπουργείο Εσωτερικών υποχρέωσε το Συμβούλιο να προσέλθει και να εκλέξει εκ νέου πρόεδρο της Κοινότητας. Μέσω της διαδικασίας της ψηφοφορίας από τα πέντε μέλη της Κοινότητας, αποτέλεσμα ήταν, καθώς το ένα από τα πέντε μέλη αποχώρησε από την διαδικασία,  να ισοψηφήσω με τον πρώτο σε σταυρούς του δεύτερου συνδυασμού και να ακολουθήσει η λύση της κλήρωσης, με αποτέλεσμα πρόεδρος να εκλεγεί ο πρώτος του δεύτερου συνδυασμού που είχε μειοψηφήσει.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους δημότες της Θουρίας, για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που εκπροσώπησα ως πρόεδρος του Συμβουλίου, την Κοινότητα.

Εργάστηκα χωρίς σκοπιμότητες, για το σύνολο των δημοτών της Θουρίας, βάζοντας προτεραιότητες ώστε να λυθούν προβλήματα αλλά και να δρομολογηθούν παρεμβάσεις για το καλό του τόπου μας. Δηλώνω παρών και δεσμεύομαι να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο, για όλους τους δημότες ως μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Θουρίας.

                                                                                                                                  

Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος