Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 09:30

Αστρολογία – 09/04/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Και σήμερα εξακολουθεί να κινείται η Σελήνη στο ζώδιό σου στον 1ο σου τουλάχιστον τις πρωινές ώρες, οπότε είναι χρήσιμο να επιλέξεις εκείνες τις ώρες που θα έχεις περισσότερη ενέργεια και διάθεση για να τακτοποιήσεις  εκκρεμότητες. Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο σου, θα γίνεις περισσότερο παθητικός/ή και θα εστιάσεις κυρίως σε εκείνα που σου προκαλούν ασφάλεια χωρίς καμία διάθεση για πρωτοβουλίες. Θα έχεις περισσότερο τάσεις καλοπέρασης και θα ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα.

 

Ταύρος

Και σήμερα εξακολουθεί να κινείται η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στον 12ο σου, με αποτέλεσμα το να είσαι κάπως πεσμένος συναισθηματικά και ψυχολογικά και να αποφύγεις να βρεθείς με κόσμο. Κι ενώ δεν θα έχεις διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητες από το μεσημέρι και ύστερα, θα αλλάξει η διάθεσή σου σταδιακά. Αρχικά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 10ο σου είναι πιθανό να δεχτείς πίεση από τον/η εργοδότη σου. Ωστόσο μετά την επιρροή αυτής της όψης θα ασχοληθείς, με τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

 

Δίδυμοι

Οι πρωινές ώρες με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 11ο σου, θα είναι αρκετά δραστήριες. Θα βρεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις με φιλικά πρόσωπα που μοιράζεστε κοινά ιδεώδη, θα συζητήσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια και πλάνα ωστόσο, από το μεσημέρι και ύστερα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο σου, θα σου φέρει την επιθυμία να απομονωθείς ή να ξεκουραστείς. Με το τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα από τον 9ο σου, θέματα που σχετίζονται με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, με σπουδές ή μια νομική υπόθεση θα σε πιέσουν.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον 10ο σου, θα είσαι συγκεντρωμένος/η στα επαγγελματικά σου. Θα είναι σημαντικό για εσένα να μην δώσεις τροφή για κακόβουλες κριτικές και γι’ αυτό θα πιέσεις τον εαυτό σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου με αποτέλεσμα να χαλαρώσεις αρκετά και να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/ή. Αν και με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, ενδέχεται να έχεις ανασφάλειες και φοβίες για κάποια μελλοντικά σχέδια τα οποία δύσκολα θα υλοποιηθούν εξαιτίας χρεών και δανείων.

 

Λέων

Εξακολουθεί η πρόσχαρη και αισιόδοξη διάθεση να υφίσταται και σήμερα μιας και η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Κριό στον 9ο σου. Θα είσαι αρκετά δραστήριος/α προκειμένου να κάνεις πράγματα που δεν είναι κοινά τετριμμένα, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο σου, θα πρέπει να αφήσεις τις επιπολαιότητες και να προσέξεις περισσότερο την εντύπωση που δίνεις στους/ις άλλους/ες. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, θα νιώσεις πίεση εξαιτίας ενός/μιας συνεργάτη/τιδας.

 

Παρθένος

Οικονομικές εκκρεμότητες φαίνεται ακόμη να σε απασχολούν αφού η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον 8ο σου, με αποτέλεσμα να ζορίζεσαι. Ωστόσο από το μεσημέρι και ύστερα που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου σταδιακά θα αλλάξει η διάθεσή σου και θα γίνεις περισσότερο αισιόδοξος/η και κοινωνικός/ή, αν και αρχικά, με το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου θα σε πιέζουν. Αν καταφέρεις να τις μαζέψεις, τότε η υπόλοιπη ημέρα είναι δική σου για να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 7ο σου, συνεχίζεις να έχεις επαφές με συνεργάτες και να κλείνεις ραντεβού και συμφωνίες μιας και η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Κριό στον 7ο σου. Η διάθεσή σου θα είναι εξαρτημένη από των άλλων και περισσότερο, από του/ης αγαπημένου/ης σου, ωστόσο από το μεσημέρι που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο σου, θα πέσει η ψυχολογία σου. Κυρίως τις ώρες που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνά σου, θα νιώσεις πως πιέζεσαι συναισθηματικά από τις υποχρεώσεις και θα έχεις οικονομικές ανασφάλειες.

 

Σκορπιός

Το πρωινό προσφέρεται για να τακτοποιήσεις και τις τελευταίες εκκρεμότητες ρουτίνας που έχεις, λογαριασμούς, γραφειοκρατικές υποθέσεις κ.τ.λ. όσο δηλαδή βρίσκεται ακόμη η Σελήνη στον Κριό και στον 6ο σου. Το μεσημέρι που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο σου, θα θελήσεις να κοινωνικοποιηθείς, θα νιώσεις απαραίτητη την παρουσία ανθρώπων γύρω σου. Ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με τον/η σύντροφό σου εξαιτίας της οικογένειάς σου.

 

Τοξότης

Αρκετά ευχάριστο θα είναι το πρωινό σου μιας και η Σελήνη ακόμη βρίσκεται στον 5ο σου. Θα είσαι δραστήριος/α, αισιόδοξος/η και ρομαντικός/ή ωστόσο, δεν βρίσκεσαι σε διακοπές και θα το καταλάβεις μόλις περάσει η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο σου, που οι υποχρεώσεις θα αρχίζουν να εμφανίζονται μια μια μπροστά σου. Κάποια πράγματα θα πρέπει να τα οργανώσεις, να τα βάλεις σε τάξη και με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, είναι πιθανό να προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σε ζορίσει και πιέσει συναισθηματικά.

 

Αιγόκερως

Το πρωινό ασχολείσαι με θέματα σπιτιού και γενικότερα με προσωπικές σου υποθέσεις αφού η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον 4ο σου. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά που θα περάσει στον Ταύρο στον 5ο σου, σταδιακά θα έχεις καλύτερη διάθεση και κυρίως όσο περνά η ώρα, αφού αρχικά θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου και είναι πιθανό να βγάλεις βίαια ένστικτα και εμπάθειες στον/η ερωτικό/ή σου σύντροφο. Η κτητικότητα και η ζήλια το μόνο που μπορεί να σου φέρει είναι περισσότερες ανασφάλειες, φοβίες και προβλήματα.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον Κριό στον 3ο σου, θα έχεις αρκετές συναλλαγές και δοσοληψίες, γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και εξωτερικές δουλειές που θα φροντίσεις μέχρι το μεσημέρι να τις διεκπεραιώσεις μιας και από το μεσημέρι που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο σου, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Η αλήθεια είναι πως με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου, θα είσαι εμμονικός/ή και θα προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα δικά σου.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να κινείται τις πρωινές ώρες ακόμη στον Κριό στον 2ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες χωρίς να συναντήσεις προβλήματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο σου και θα νιώσεις πιο χαλαρός/ή ώστε να επικοινωνήσεις με συγγενείς, γείτονες κ.τ.λ. μιας και θα αυξηθεί η διάθεσή σου για κοινωνικότητα. Ωστόσο, επειδή αρχικά η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, είναι πιθανό να βγάλεις διάφορα απωθημένα που έχεις στο υποσυνείδητό σου.