Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 09:02

Αστρολογία – 19/04/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

Κριός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα στον 5ο οίκο σου, ξεχειλίζεις από ενθουσιασμό και ανάγκη να κάνεις δημιουργικά πράγματα προκειμένου να εκφράσεις την προσωπικότητά σου. Βρίσκεσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου, ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν, έχεις θέληση να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και ειδικά με το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ηλιο από τον 1ο οίκο σου, θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος/α και θα ξεκινάς καινούργια πράγματα.

 

Ταύρος

Διανύεις μια σχετικά δύσκολη περίοδο από άποψη συναισθηματικής φόρτισης με τους περισσότερους πλανήτες να βρίσκονται στον 12ο οίκο σου και σήμερα η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα στον 4ο οίκο σου, δεν βοηθά ώστε να ανοιχτείς ή να κοινωνικοποιηθείς. Αντίθετα, σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο/η και συναισθηματικά φορτισμένο/η επειδή ψάχνεις να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, που μόνο οι πολύ δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σου προσφέρουν.

 

Δίδυμοι

Είσαι σε ένα εξαιρετικά κοινωνικό mood και με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα στον 3ο οίκο σου και σε τρίγωνο με τον Ηλιο από τον 11ο οίκο σου, έχεις εξωστρέφεια, ανάγκη να θέσεις νέους στόχους και οράματα για τους οποίους ενδεχομένως δεν είσαι πολύ αντικειμενικός/ή σήμερα μιας και η κρίση σου θα επηρεάζεται από την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής. Καλή ημέρα για τρεξίματα και δουλειές της καθημερινότητάς σου.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Λέοντα στον 2ο οίκο σου, όσο και αν επιθυμείς να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά σου, τόση περισσότερη αστάθεια προκύπτει και αυτό γιατί δίνεις μεγάλη αξία σε υλικές κτήσεις και αγαθά που μπορεί να είναι αχρείαστα με αποτέλεσμα να ανοίγεις συχνά πυκνά το πορτοφόλι σου. Οπως και να έχει, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 10ο οίκο σου, θα έχεις άνεση και θέληση να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.

 

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο στον 1ο οίκο σου, μάλλον σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου σε βαθμό που μπορεί να δημιουργήσει θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως αν σνομπάρεις τον κόσμο γύρω σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα νιώθεις πως έχεις υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σου και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 9ο οίκο σου, θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να αποφύγεις ανθρώπους και καταστάσεις που σου θυμίζουν την βαρετή πλευρά της ζωής.

 

Παρθένος

Περνάς φάση εσωστρέφειας με τόσους πλανήτες στον 8ο οίκο σου και με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα στον 12ο οίκο σου, δεν βοηθιέσαι ιδιαιτέρως γιατί αυξάνονται οι φοβίες και ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και ολοένα να γεννιούνται καινούργια διλήμματα που αδυνατείς ή φοβάσαι να αντιμετωπίσεις. Σήμερα πάντως με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 8ο οίκο σου, είναι καλή ημέρα για να ανακαλύψεις μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις εις βάρος σου.

 

Ζυγός

Ακόμη μια ημέρα που η κοινωνικότητά σου θα είναι ανεβασμένη στα ύψη πολύ περισσότερο σήμερα με την Σελήνη στον Λέοντα στον 11ο οίκο σου που τονίζει την ανάγκη να βγεις και να περάσεις καλά με τα φιλαράκια σου. Στον επαγγελματικό τομέα είναι μια ημέρα που θα δείξεις τις ικανότητες και τα προσόντα σου σε ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σε στηρίξουν, ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 7ο οίκο σου, μπορείς εύκολα να αντιληφθείς τις εντυπώσεις που αφήνεις.

 

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος που είσαι αρκετά πολυάσχολος/η με τις καθημερινές δραστηριότητες του σπιτιού και του επαγγελματικού σου χώρου και σήμερα αυτή η κατάσταση θα είναι περισσότερο τονισμένη με την Σελήνη να βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, όπου για ακόμη μια φορά θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τα θέματα της καριέρας σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 6ο οίκο σου, αισθάνεσαι καλά συναισθηματικά όσο ασχολείσαι με τα εργασιακά σου.

 

Τοξότης

Απόλαυσε όσο μπορείς την ημέρα σου γιατί από το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη στην Παρθένο θα αλλάξεις διάθεση. Οσο λοιπόν βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα στον 9ο οίκο σου, μπορείς με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και πίστη να ατενίζεις το μέλλον σου και να κάνεις νέα σχέδια που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 5ο οίκο σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις την ημέρα σου δημιουργικά.

 

Αιγόκερως

Μέσα σε όλη την εσωστρέφεια και την συναισθηματική φόρτιση που περνάς με την οικογένειά σου, σήμερα μπορεί να προστεθούν και επιπλέον φοβίες για τα οικονομικά σου με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα και στον 8ο οίκο σου. Θα πιάσεις τον εαυτό σου αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας να ζηλεύει, είτε τον σύντροφό σου, είτε κάτι, κάποιον/α που δεν σου «ανήκει», μιας και το απαγορευμένο θα σε ελκύει. Μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί ενδεχομένως να την τελειώσεις οριστικά.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεσαι στον Λέοντα στον 7ο οίκο σου, είναι πολύ πιθανό να διεκπεραιώσεις δουλειές για λογαριασμό του/ης συντρόφου σου ή κάποιου/ας άλλου/ης. Μπορεί να έχεις κάποιες φοβίες ή ανησυχίες για την υγεία του/ης ή γενικότερα για την κατάστασή του, ωστόσο με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 3ο οίκο σου, θα εκλογικεύσεις κατά κάποιο τρόπο φοβίες και συναισθήματα και θα ασχοληθείς περισσότερο μαζί του/ης σε ένα επίπεδο περισσότερο δημιουργικό.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Λέοντα στον 6ο οίκο σου παρότι σου φέρνει κούραση και επιπρόσθετο άγχος, καταφέρνεις να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η σε θέματα πρακτικά που από φύση δεν το έχεις στο αίμα σου. Ετσι για σήμερα θα ασχοληθείς με τα τρέχοντα ζητήματα της ημέρας, με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις τις οποίες θα θελήσεις να διεκπεραιώσεις με απόλυτη προσοχή και με υποθέσεις ρουτίνας του σπιτιού σου ή των παιδιών σου. Γενικότερα συναλλαγές και δοσοληψίες θα τις ολοκληρώσεις με επιτυχία.