Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 09:18

Γυρίσματα της κινεζικής τηλεόρασης στην Τριφυλία 

 

Από την όμορφη παλιά πόλη της Κυπαρισσίας ξεκίνησε το πρωινό του το τηλεοπτικό συνεργείο της κινεζικής τηλεοπτικής παραγωγής «Travel with the CEO» (Tαξιδεύοντας με τον Διευθύνοντα) το οποίο πραγματοποίησε γυρίσματα χθες στην περιοχή.

Τις ημέρες αυτές  βρίσκεται στη Μεσσηνία -και πιο συγκεκριμένα στην Costa Navarino- κι έτσι από την πλευρά του Δήμου Τριφυλίας φιλοξενήθηκε στην περιοχή με στόχο την προβολή της Τριφυλίας στη μακρινή Κίνα. 

Το τηλεοπτικό συνεργείο απόλαυσε ένα υπέροχο ελληνικό πρωινό στην «Παλιά Αγορά», όπου τους καλωσόρισε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με τον αρμόδιο για θέματα τουρισμού αντιδήμαρχο Παναγιώτη Τσίγγανο και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανδρέα Μπουγά. 

Στη «μεγάλη προσπάθεια εξωστρέφειας που κάνει ο δήμος» αναφέρθηκε έπειτα σε δηλώσεις του ο κ. Κατσίβελας, λέγοντάς μας χαρακτηριστικά: 

«Υπάρχει μια πρώτη μεγέθους τουριστική μονάδα όπως είναι η Costa Navarino, η οποία κάνει τη δική της προσπάθεια προβολής και για την οποία και την ευχαριστούμε και την σεβόμαστε απολύτως. Σε συνεργασία με την Costa Νavarino, που φιλοξενεί ένα κλιμάκιο από ανθρώπους του τουρισμού της Κίνας, ο Δήμος Τριφυλίας παρέχει πληροφορίες, παροχές και διευκολύνσεις ώστε να μπορέσουμε να προβάλουμε τον τρόπο της ζωής όπως αναπτύσσεται στην Τριφυλία. Να δείξουμε τους τόπους μας και να προβάλουμε αυτό το αντικείμενο τουρισμού που έχει ο δήμος μας. Επισκέφθηκε την περιοχή μας το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ΜΜΕ της περιοχής και έτσι θα περάσει η πληροφορία για την Τριφυλία σε όλη την Απω Ανατολή».

Κ.Μπ.