Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 21:03

Μεσσηνία: Εξαντλημένη βρέθηκε 89χρονη αγνοούμενη στη Μάνη

 

Πεσμένη ανάμεσα στα βράχια και ανήμπορη ακόμη και να μιλήσει ή να ζητήσει βοήθεια βρήκαν σήμερα γύρω στις 10 το πρωί μια 89χρονη, η οποία φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι της στη Λαγκάδα της Δυτικής Μάνης την Παρασκευή, και το βράδυ της Κυριακής ο γιος της -ο οποίος μένει μόνιμα στην Εύβοια- δήλωσε την εξαφάνισή της στις αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε απομακρυνθεί πολύ από το χωριό της. Οπως φαίνεται έχασε τον προσανατολισμό της και δεν μπορούσε να γυρίσει. Εκεί όπου τη βρήκαν, στη θέση “Καβαλάρης”, είναι δύσκολο να σκαρφαλώσει κανείς γιατί έχει βράχια και το έδαφος είναι κακοτράχαλο και με απότομη κλίση. Παλιά η γυναίκα πήγαινε εκεί τα πρόβατά της, γι’ αυτό και ήταν από τα μέρη όπου την έψαξαν χθες με το που ξεκίνησαν οι έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας οι αστυνομικοί του Α.Τ. Δυτικής Μάνης και πυροσβέστες από την Αρεόπολη, με τη συνδρομή εθελοντών της ομάδας «Γαία».

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με φορείο στο ασθενοφόρο με το οποίο αρχικά διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και έπειτα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να γίνουν προληπτικές εξετάσεις.