Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 13:12

Κυπαρισσία: Διαμαρτυρία σήμερα για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

 

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά της δημιουργίας Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού, απευθύνει το Συμβούλιο Κοινότητας Κυπαρισσίας.

Η διαμαρτυρία θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα κάτω από το Δημαρχείο στην Κυπαρισσία, όπου στις 6 μ.μ. θα γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για αυτό το θέμα.

Στο σχετικό κάλεσμα τονίζεται πως η Κυπαρισσία δεν θα γίνει η Ιφιγένεια της Τριφυλίας. Τονίζουν πως η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική για να δουν την αντίδραση των πολιτών σε αυτό το έγκλημα που πρόκειται να γίνει.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας αναφέρεται:

«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παραβρεθούν κάτω από το Δημαρχείο το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και ώρα 5.30 μ.μ. διαμαρτυρόμενοι με την παρουσία τους (όχι συνθήματα) για τον ΣΜΑ (Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων) στον χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού, ο οποίος θα δέχεται τα σκουπίδια της Τριφυλίας!

Δεν θα γίνει η πόλη μας -και πρωτεύουσα του Δήμου- χωματερή όλης της Τριφυλίας! Υπάρχει το Αλιμάκι που “στενάζει”… δεχόμενο τον όγκο των σκουπιδιών όλης της Τριφυλίας. Η Κυπαρισσία δεν θα γίνει η “Ιφιγένεια” της Τριφυλίας.

Είναι πολύ σημαντική  η παρουσία σας το Σάββατο 5.30 μ.μ. κάτω από το Δημαρχείο. Πρέπει να δουν την αντίδραση των πολιτών σε αυτό το έγκλημα που πρόκειται να γίνει. Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση που σας διακρίνει ως πολίτες».

Κ.Μπ.