Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 21:11

Διαψεύδει τις φήμες για το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Είναι δικαίωμα του κόσμου να αντιδρά όταν ακούει διάφορα σενάρια σε βάρος των υποδομών υγείας που λειτουργούν στον τόπο του, δήλωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος όταν ρωτήθηκε χθες, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για τις κινήσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με τη φημολογούμενη υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας.
Σύμφωνα με το δήμαρχο, την Τρίτη το πρωί επικοινώνησε μαζί του ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος, ο οποίος -όπως δήλωσε ο Στ. Αναστασόπουλος- επανέλαβε τη διάψευσή του, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε και τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ο δήμος δεν τον ενημέρωσε για την ανησυχία του κόσμου.
«Από την πλευρά μου, γνωστοποίησα στο διοικητή ότι στη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα το απόγευμα, ενημέρωσα το Σώμα πως ήδη υπήρχε διάψευση εκ μέρους του. Ωστόσο, θεωρώ ότι ο κόσμος έχει δικαίωμα να αντιδρά όταν ακούει σενάρια υποβάθμισης και μάλιστα για ένα Κέντρο Υγείας που εξυπηρετεί πολλές χιλιάδες κόσμο» παρατήρησε ο δήμαρχος.
Πρόσθεσε, τέλος, ότι η δημοτική αρχή θα επικοινωνήσει με τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα, από την οποία θα ζητήσει την πλήρη στελέχωση του Κ.Υ. Μεσσήνης και την αναβάθμισή του.