Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 22:02

Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων στο "Προσεχώς" από τους Coloristas

Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων χωρίς τρίψιμο, αστάρι και διαβρωτικά θα γίνει στο "Προσεχώς" στην Καλαμάτα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 11 - 2 μ.μ. στην οδό Σφακτηρίας 10 και Πολυβίου.

Οι "Coloristas" έρχονται στην Καλαμάτα για να δείξουν στους ενδιαφερόμενους μέσα σε ένα και μόνο 3ωρο σεμινάριο, πώς μπορούν να ανανεώσουν μόνοι τους το χώρο, αλλά και τη διάθεσή τους μεταμορφώνοντας το οτιδήποτε!

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν: πώς να βάφει κανείς με τα οικολογικά χρώματα της "Autentico", πώς να στεγανοποιεί και να προστατεύει το αποτέλεσμα με τη χρήση διάφανου κεριού, η τεχνική της παλαίωσης με υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα (ιδιαίτερα σε ανάγλυφα σημεία και σκαλίσματα), η χρήση εναλλακτικών χρωμάτων κεριού (furniture waxes and chalk waxes), η τεχνική του distressing, εναλλακτικές εφαρμογές όπως dry brushing / wash, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών με τη χρήση ειδικής πάστας και stencil.

Το σεμινάριο κοστίζει 45 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης - χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κ.τ.λ.) και  35 για ανέργους.

Για δήλωση συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες:  www.facebook.com/coloristasart ή 6998-128080.