Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 19:17

Νέος διαγωνισμός για μεταφορά των μαθητών στη Μεσσηνία

Μία ακόμα διαδικασία ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης, που όμως δεν είναι η τελευταία, προκήρυξε χθες η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, για τη μεταφορά μαθητών για τη φετινή σχολική χρονιά, 2015 - 2016 και την επόμενη, 2016 - 2017.

Η υποβολή προσφορών ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα.

Η διαπραγμάτευση αφορά 31 δρομολόγια με συνολικό προϋπολογισμό 489.322,78 ευρώ, ενώ υπολείπεται η προκήρυξη 53 ακόμα δρομολογίων.

Η διαπραγμάτευση θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

 

Τα 31 δρομολόγια της διαπραγμάτευσης αφορούν μεταφορά: Στο Ειδικό Επαγγελματικό Εργαστήρι και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, στο Εσπερινό Λύκειο Καλαμάτας, στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, στο 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Μελιγαλά, στα Δημοτικά Σχολεία Αριστομένη και Εύας, στο 9ο Δημοτικό Καλαμάτας, στο 13ο Δημοτικό και 15ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, στο 3ο Νηπιαγωγείο Κυπαρισσίας και στα Νηπιαγωγεία Αρφαρών, Θουρίας, Μερόπης, Δωρίου, Σταυροπηγίου, Πύλου, Χαρακοπιού και Βλαχόπουλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ