Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 08:48

Καλαμάτα: Λευκή νύχτα με χαμηλές τιμές και διασκέδαση (βίντεο)

  

Την 9η Λευκή Νύχτα με πολύ χαμηλές τιμές στα καταστήματα και πολλή διασκέδαση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, οργανώνει η Καλαμάτα μεθαύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, από τις 7 το απόγευμα έως τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τη μεγάλη εμπορική γιορτή με τις πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας και συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Σε συνέντευξη Τύπου χθες, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Εγγλέζος, της ΕΤΑΠ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Σταύρος Στούπας και της “Φάρις” Παντελής Δρούγας απηύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις.

Ο κόσμος θα ψωνίσει στις καλύτερες τιμές της αγοράς τα καλύτερα πράγματα και θα διασκεδάσει στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής του εμπορικού και του ιστορικού κέντρου της Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Λευκή Νύχτα, ο δήμος διοργανώνει διήμερο συναυλιών στην κεντρική πλατεία αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, με τοπικά συγκροτήματα.

Και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου και της “Φάρις” για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023.

 

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Να γίνουν μεγάλες προσφορές στη “Λευκή Νύχτα”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας “Ο Ερμής” ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα για την “Λευκή Νύχτα” στην πόλη, μεθαύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, θα ανοίξουν από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο σύλλογος καλεί τους συναδέλφους του να αξιοποιήσουν την ημέρα της “Λευκής Νύχτας” με μεγάλες προσφορές, που θα δελεάσουν το καταναλωτικό κοινό και θα δημιουργήσουν εμπορικό ενδιαφέρον.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να κερδίσουν διπλά με τις αγορές τους εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές των καταστημάτων, αλλά και να συμμετέχουν στην κλήρωση της εφαρμογής της “Λευκής Νύχτας”και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

“Αγοράζω - διασκεδάζω - κερδίζω”, επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας.