Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 17:41

Αναβολή για αποχέτευση σε Αίπεια και Κορώνη

Αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης η συζήτηση σχετικά με τη διάλυση της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού των τέως Δήμων Αίπειας και Κορώνης.

Το θέμα αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, ωστόσο η αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου ζήτησε να μετατεθεί η σχετική συζήτηση στην επόμενη -κάτι που αποδέχθηκαν οι μειοψηφίες.

Ωστόσο, τόσο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος, όσο και ο σύμβουλος του ίδιου συνδυασμού Νίκος Φύκιρης, επισήμαναν ότι η δημοτική αρχή δεν θα πρέπει να εγκαταλείψει ένα τόσο σημαντικό περιβαλλοντικό έργο.

Απαντώντας η Γ. Παναγοπούλου δήλωσε ότι η διάλυση της σύμβασης -η οποία έχει συναφθεί από το 2001- αποτελεί προσπάθεια της δημοτικής αρχής να επιταχύνει το συγκεκριμένο έργο και κάθε άλλο παρά εγκατάλειψή του. Δεσμεύτηκε δε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση για τις προθέσεις της δημοτικής αρχής.

Β.Γ.Μ.