Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 17:50

Καλαμάτα: Πέντε νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Μάκαρης

 

Πέντε νέους υποψήφιους συμβούλους παρουσίασε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες”.

Είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Θεοφιλόπουλος και Σταμάτης Μπεχράκης, ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο γυμναστής - παλιός πρωταθλητής στίβου Μπάμπης Μπάμπαλης και η φιλόλογος Λένα Νικητάκη. Στην παρουσίαση παρέστη και ο υποψήφιος σύμβουλος Δημήτρης Σερεμέτης, ψυχίατρος, που είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη φορά.

Με την ευκαιρία, ο κ. Μάκαρης ενημέρωσε ότι στις 3 Απριλίου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του προγράμματος για τη διαχείριση απορριμμάτων, για το σύγχρονο μοντέλο διοίκησης του δήμου και για την ενεργοποίηση των δημοτών στη λήψη αποφάσεων.

Στις 10 Απριλίου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα για την κοινωνική πολιτική και την πολιτική προστασία και στις 15 του άλλου μήνα αυτό για τον αθλητισμό.

Επίσης, είπε ότι η παράταξή του θα λάβει και φέτος μέρος στην εθελοντική δράση "Let’s do it", με δράση καθαρισμού στο πάρκο του Νέδοντα.