Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 11:46

Προσπάθεια κάλυψης κακοδιαχείρισης καταγγέλλει ο Νίκος Πατσαρίνος

Την προσπάθεια κάλυψης της κακοδιαχείρισης, με πρόκληση έντασης στα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας, καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Πατσαρίνος.

"Πιστεύουμε ότι αυτό, προφανώς, συμβαίνει γιατί αυτοί που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις μιλάνε στις κάμερες και όχι στα ίδια τα όργανα. Θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πετύχουν επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Αυτό όμως αποβαίνει εις βάρος της επίλυσης των σοβαρών θεμάτων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, και της ουσίας τους" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πατσαρίνος.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής Οικονομικής Επιτροπής διαπιστώθηκε ο κακός συντονισμός και η κακή διαχείριση της διοίκησης στα εξής θέματα:

«1. Μεταφορά των μαθητών: Παρά τις απανωτές υποσχέσεις ακόμη δεν είναι έτοιμη η διακήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού για τη μεταφορά στις Περιφερειακές Ενότητες. Επιπλέον, λόγω της καθυστέρησης στις πληρωμές (από τον Σεπτέμβριο του 2017) των δρομολογίων σε Ταξί και ΚΤΕΛ, σε διαγωνισμό με διαπραγμάτευση οι εκπτώσεις των ενδιαφερομένων περιορίστηκαν στο 1% - 2%, όταν σε αντίστοιχους προηγούμενους διαγωνισμούς η έκπτωση έφτανε το 50%!

  1. Εξακολουθούν να έρχονται σοβαρά θέματα στην Οικονομική Επιτροπή προ ημερησίας, με αποτέλεσμα να μην συζητούνται και να μην αντιμετωπίζονται.
  2. Συνεχίζονται τα ταξίδια και οι επισκέψεις των αιρετών της Περιφέρειας στο εξωτερικό για τουριστικούς και άλλους σκοπούς, δυστυχώς χωρίς να συμμετέχουν σε αυτά και υπηρεσιακοί παράγοντες».