Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 09:12

Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν Τατούλης με Αλειφέρη

 

Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν χθες στην Καλαμάτα, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 23ης Μαρτίου 1821, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με τη θεματική αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου.

Επίσης, χθες επιβεβαιώθηκαν οι κακές σχέσεις της περιφερειακής αρχής με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς δεν υπήρξε κανένας χαιρετισμός του Μεσσήνιου πολιτικού με τον περιφερειάρχη.

Τέλος, οριστικοποιήθηκε ότι ο μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς έχει κόψει την επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Π. Τατούλη και χθες ήταν από τα πρώτα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. που βρέθηκαν δίπλα στον Αντ. Σαμαρά, τόσο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων όσο και στη βόλτα του Μεσσήνιου πρ. πρωθυπουργού στην οδό Νέδοντος και στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Χαρακτηριστικό της έλλειψης επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ της περιφερειακής αρχής και της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ε. Αλειφέρη είναι ότι, στο χώρο των επισήμων, βρισκόταν από τη μία πλευρά η κ. Αλειφέρη και από την άλλη (όσο πιο μακριά γινόταν) ο κ. Τατούλης και η κ. Νικολάκου.

Με την πλευρά της περιφερειακής αρχής έχει ταχθεί η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, καθώς ήταν συνεχώς με τον κ. Τατούλη και την κ. Νικολάκου. Είναι άλλωστε το πρόσωπο που συγκεντρώνει πιθανότητες να αντικαταστήσει τον κ. Μαντά στη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη, ενώ στην περίπτωση περαιτέρω εξελίξεων μπορεί να «παίξει» και για την Π.Ε. Μεσσηνίας.

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε δήλωσή του χθες στα εγκαίνια της έκθεσης ομοιωμάτων πλοίων ελληνικής παραδοσιακής ναυπηγικής του Παναγιώτη Σοφικίτη, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναλαμβάνει την ευθύνη της διοίκησης στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, για να διορθώσει ό,τι κακό έγινε από τους χειρισμούς τις τελευταίες ημέρες, όπως είπε.

Ζήτησε να χυθεί άπλετο φως και να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση των υποκλοπών στο γραφείο της κ. Αλειφέρη, και εξαπολύοντας επίθεση εμμέσως πλην σαφώς στην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, υποστήριξε ότι όποιος παραβιάζει τις γραμμές μολύνει τον δημόσιο βίο.

Γ.Σ.