Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 18:40

Δήλωση Μάκαρη μετά την κατάθεση ψηφοδελτίου

 

 

“Εμείς δεν βάζουμε μπροστά από τον τόπο και τους πολίτες το κομματικό συμφέρον, τις προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες, το συμφέρον των ισχυρών. Εμείς αγωνιζόμαστε και λέμε «Πρώτα η Πελοπόννησος»!, «Πρώτα οι άνθρωποί της»!, τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Μανώλης Μάκαρης, σε δήλωσή του μετά την κατάθεση του συνδυασμού του για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Χαρακτηριστικά ο Μαν. Μάκαρης σημειώνει:

“Φίλες και φίλοι, όλοι εμείς στην παράταξή μας «Πρώτα η Πελοπόννησος» θέλουμε να σας απευθύνουμε ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ!». Σας ευχαριστούμε γιατί στην επικοινωνία μας, από όταν ξεκινήσαμε τον ωραίο αγώνα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μας δώσατε δύναμη και έμπνευση, με τον τρόπο που μας αγκαλιάσατε και μας μιλήσατε για τα προβλήματα του τόπου και για τη διάθεσή σας να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τα λύσουμε.

Η παράταξή μας «Πρώτα η Πελοπόννησος» προχώρησε στην κατάρτιση ενός εξαιρετικού ψηφοδελτίου, με υποψήφιες και υποψήφιους με μεγάλες αρετές, με κυριότερη την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που χρονίζουν. Είμαστε αποφασισμένοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα που δεν αφήνουν την κοινωνική πλειοψηφία να ζήσει με ευημερία και αντίθετα επιτρέπουν σε λίγους και ισχυρούς να καρπώνονται τα κονδύλια που προορίζονται για την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη για όλους.

Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής της περιφερειακής μας παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος», εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στα μέλη του συνδυασμού μας. Από την πρώτη στιγμή προσήλθαν για να στελεχώσουν το συνδυασμό μας και να τεθούν μπροστάρηδες στην πορεία προς τους πολίτες της Πελοποννήσου και στην ανάληψη της ευθύνης αλλαγής σελίδας στον τόπο μας.

Όλοι μαζί τα μέλη της παράταξής μας ξεκινάμε άμεσα συναντήσεις με τις Πελοποννήσιες και τους Πελοποννήσιους. Θα κάνουμε αγώνα ώστε να φτάσουμε σε κάθε σημείο της Πελοποννήσου για να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και να το συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα να συναντηθούμε και να μας αξιολογήσετε. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την ιεράρχηση που εφάρμοσαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις. Εμείς δεν βάζουμε μπροστά από τον τόπο και τους πολίτες το κομματικό συμφέρον, τις προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες, το συμφέρον των ισχυρών.

Εμείς αγωνιζόμαστε και λέμε «Πρώτα η Πελοπόννησος»!, «Πρώτα οι άνθρωποί της»!”.