Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 19:14

«Ο Χατζιδάκις στους δρόμους του φεγγαριού» στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης

Μια ενδιαφέρουσα μουσική εκδήλωση θα φιλοξενήσει το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης αυτή την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 9 μ.μ.: Tο Mουσικό Σχολείο Ιλίου με τη συμμετοχή της Oρχήστρας Δωματίου θα τιμήσει το έργο του Μάνου Χατζιδάκι σε έναν από τους ιστορικότερους χώρους της Ελλάδας.

Η συναυλία, με τίτλο «Ο Χατζιδάκις στους δρόμους του φεγγαριού», εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος σύνδεσης και αξιοποίησης των χώρων πολιτισμού της Πελοποννήσου. Στο πλαίσιό της, περίπου 100 άτομα μουσικοί και μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου της Αττικής θα γνωρίσουν το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης και θα προσφέρουν μια καλλιτεχνική βραδιά βασισμένη στο αξεπέραστο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.  

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του υπουργείου Πολιτισμού. Επειδή όμως η έγκριση από το υπουργείο αφορά περιορισμένη προσέλευση θεατών, θα δίνονται δωρεάν εισιτήρια προτεραιότητας από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή τις εργάσιμες ώρες. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθεύεται από 1 έως και 4 εισιτήρια.