Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 19:04

Το “Cirko Cachivache” στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
Το “Cirko Cachivache” στους Γαργαλιάνους

Το “Cirko Cachivache” θα δώσει παράσταση στους Γαργαλιάνους στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων «Πολίτες σε Δράση» αυτό το Σάββατο στις 7 το απόγευμα. Μια παράσταση με τσίρκο-μουσικοθεατρικό θέαμα, που υπόσχεται να φρεσκάρει τη διάθεση με επικίνδυνα ακροβατικά, απίθανα ζογκλερικά, ισορροπίες που κόβουν την ανάσα, άφθονο γέλιο και πολλές μουσικές, στο χώρο της Αποθήκης 186.


Το “Cirko Cachivache” είναι η αντιπροσωπευτικότερη ομάδα σύγχρονου τσίρκου στην Ελλάδα το οποίο συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή του τσίρκου με νέες αισθητικές επιρροές, οι οποίες έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το “Cirko Cachivache” έχει υιοθετήσει ακροβατικά νούμερα, θεατρική πρόζα, ζογκλέρ, εναέρια ακροβατικά, κωμική αλλά και δραματική δράση, ζωντανή μουσική κ.ά. Οι καλλιτέχνες του έγιναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό από την επιτυχημένη παράσταση «Το όνειρο της Μόλυ», που γέμισε για μια ολόκληρη σεζόν πέρυσι το θέατρο Παλλάς η οποία υπήρξε η πρώτη παιδική παράσταση με καλλιτέχνες τσίρκου στην Ελλάδα και κέρδισε την αγάπη χιλιάδων θεατών. 
Cachivache στα ισπανικά είναι τα αντικείμενα που μας ξυπνάνε μνήμες από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και παρόλο που δεν τα χρησιμοποιούμε πια τα έχουμε καλά φυλαγμένα έχοντας κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.


Τα έσοδα της παράστασης “3D” του “Cirko Cachivache” θα διατεθούν υπέρ της συντήρησης του κτηρίου Αποθήκη 186. Οι τιμές εισιτηρίων είναι για παιδιά έως 12 ετών 8 ευρώ και από 12 και πάνω 10 ευρώ.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER